Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Za co lubicie Warszawę??

Polecane posty

metro w warszawie to porażka :-( miasto 1,7 mln mieszkanców i jedna nitka metra :-(, nawet mniejsza Praga ma duzo bardziej rozwiniete metro- komuchy sie nie postrarały , no ale cóz i tak dobrze ze to miasto po wojnie powstało z gruzuów

Gość przypadek stołeczny
hellishbloodystorm Londyn poznałem , w Paryżu bywałem , w Atenach posmakowałem krewetki .... itd. ale te miasta znam tylko ogólnie i turystycznie , natomiast w Warszawie się urodziłem i chyba znam każdy kamień tego miasta ale teraz mam dość tego natłoku ludzi przybywających za kasą i mam wielką ochotę wynieść się gdzieś na wieś, gdzie życie z wolna płynie i szumi las , mam dość huku stolicy.

Gość a wiesz co kolezanko
przypadek stołeczny- to moze zamien sie z Andrzejem , ty zamieszkasz na lubelskiej wiosce a on w metropolii :-)

przypadek stołeczny - że huk i ludzie, to fakt. za duzo! i za duzo syfu! bród, smród, chyba że nówki sztuki ogrodzone ja sie nie przywiazalam do wawy mimo miliona lat tutaj, tez od urodzenia. owszem, mam jaaaaaakis tam sentyment, ale nic znaczacego

Gość przypadek stołeczny
a wiesz co kolezanko obecnie na wsi przebywam i jest fantastycznie :)

andrzej - to metro planowane bylo uuuuhuhuuuu a moze i jeszcze dawniej. ale trzeba przyznac, w planowaniu to jestesmy mistrzami :D albo w sciemnianiu przy nieruchomosciach. kup pan dom, piekny widok na las, a po paru latach trasa siekierkowska :D

Gość przypadek stołeczny
Na południu Polski fantastycznie jest i las szumi oraz rzeczka z wolna płynie, przyroda się budzi do życia i sarny z rana fotografuję na polanie , fachowców wymiotło do Irlandii lub Anglii , więc próbuję własnych sił i już widzę skutki bardzo opłacalne, restauracja wynajęta przynosi zyski , owce się pasą w zagrodzie , ciągle mam pracy huk w charakterze elektronika , energetyka lub mechanika albo budowlańca .... itd. pieniądze co chwilę do mnie dzwonią na komórkę i wołają weź mnie ( tylko czasu brak na zarabianie i nie daję rady wszystkim pomóc ) , generalnie to tu na wsi lepiej zarabiam niż w Warszawie i to czyste powietrze , aż chce się żyć :)

Gość viola_2
za nic a zarazem za wszystko achh:)) noo.. zalezy jaka dzielnica:P