Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazduniaa

problem z biodrem i kolanem. Błagam..pomocy..

Polecane posty

Gość gwiazduniaa

Witam :) Od razu nadmienię, że od 11 roku życia (a mam obecnie 22) nie uprawiałam żadnego sportu, gdyż wykryto u mnie wadę serca, która to uniemożliwia... moja kondycja jest zerowa. :( Czasami gdzieś coś strzela w kościach, coś boli ;) jednak wczoraj przydarzyła się dziwna sytuacja.. nie uznałam żadnego urazu, wstawałam po prostu z fotela i...nagle coś przeskoczyło w biodrze:( pozastało po tym uczucie, jakby to coś na swoje miejsce wrócić nie chciało, mogę chodzić, nic nie boli..ból pojawia się jednak, gdy np. siadam, podnoszę nogę wysoko w biodrze, ból jest średni i jest nadal uczucie, jakby te kosteczki się tam o siebie ocierały.. Dziś rano obudziłam się z tym samym bólem, lecz pojawiło się coś jeszcze... w kolanie tej samej nogi, dokładnie po prawej stronie..coś strasznie przeskakuje, za każdym krokiem, za każdym razem gdy zginam nogę. Nie słychać strzelania, jedynie to czuje, dość silnie. Wiem, że w drugiej nodze naturalnie też tam lekko przeskakuje, jednak tu jakby mocniej.. pozostawiając pewien dyskomfort..nawet pozostawienie nogi wyprostowanej jest po prostu.. niewygodne, pomimo, że ból w kolanie temu nie towarzyszy. Nie wiem, czy to kolano i biodro razem łączyć, czy to przypadek po prostu? Nie wiem też co to jest, nie chcę od razu biegnąć do lekarza.. trochę się naczytałam..o uszkodzeniach łękotki itp. ale to chyba niemożliwe? Skoro nie było ani urazu, ani nadwyrężenia.. bardzo liczę na wszelkie wskazówki..

Gość gwiazduniaa
up..

Gość gwiazduniaa
bardzo proszę o pomoc..może ktoś jednak wie, co to może być..doszedł jeszcze ból z tyłu tego kolana..tak nawet trochę ponad..jakby mięsień lub ścięgna..może to zwykłe nadwyreżenie? ból w biodrze ustępuje..