Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dreska 355

Macie jakieś swoje motto/a, którymi się kierujecie? uważam, zę warto je mieć.

Polecane posty

Gość ride bene chi ride ultimo

Gość kirii
Nawet jeżeli jest ći smutno to ciągle możesz sie upić - A. Laiho

Gość ff66666666
wiem, że nic nie wiem:: )

a moje : graj w totolotka! :) kawal: Pewien Zyd o iminiu Mosze codziennie modil sie do BOga o wygrana w totlotka. Minelo 40 lat a Mosze ciagle sie modli, a ze Mosze to dobry i bogobojny Zyd wiec Bog do niego przemawia modczas modlitwy : " Mosze, wez zrob mi przysluge i ZAGRAJ w tego totka!"

Gość brawkauh
"potwór nie potwór - ważne, że ma otwór" xD heh;)

Gość WWI
Odpłacaj pięknym za nadobne

Gość alika slomka
jeszcze moje po raz kolejny : Nigdy nie mamy tak mało, żebyśmy nie mogli sie podzielić staram sie nim kierować w życiu.. staram się pomagać.. staram się być dobra

ja znam taki kawał........facet zawsze po wyjsciu z kościoła dawał temu samemu żebrakowi 10 zł....pewnego razu dał mu 5 zł... na co zebrak-dlaczego dał mi pan 5 zł....zawsze mi pan dawał 10 zł... a wie pan teraz wszystko drożeje a ja syna na studia posłałem... na co żebrak...ALE DLACZEGO NA MÓJ KOSZT!!!!!

Gość bartosz slupsk
Kilka z moich mott:"Życie to walka.Słabość to śmierć.Więc żyj i walcz" "Myśl.Wierz.Marz.Miej odwage" "to cosłuszne,nie zawsze jest popularne, a to co popularne,nie zawsze jest słuszne" "idź przez życie z podniesionym czołem a nie z zadartm nosem"

hhee -dobre!!a ja znam taki ::! Śpi facet w chatce jest północ, aż tu nagle ktoś zapukał do drzwi. Facet otworzył i zobaczył jeża. - Czego chciałeś? - zapytał facet. - Masz klej? - Nie mam. Jeż odwrócił się i odszedł. Zdziwiony facet zamknął drzwi i poszedł spać. Po chwili znowu ktoś zapukał. Facet otworzył, a tam znowu jeż. - Czego znowu chcesz? - spytal poirytowany facet. Na to jeż spokojnie: - Klej przyniosłem.

Gość misio puchatek2
PIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO

Jestem człowiekiem, który ma z tytułu choćby wieku zasady. Pierwsza to : nie mieć żadnych zasad. :P

To mi sie podoba, ale jest to poczatek wierszyka "życie jest piękne gdy zyc sie umie, gdy jedno serce drugie rozumie, gdy mozna kochac jawnie i skrycie i byc kochanym przez cale zycie" Jako motto tez moze byc

Turystow w Tatrach zlapala burza, pukaja wiec do domu bacy i pytaja czy moga przenocowac, baca na to: " oczywiscie, tylko musicie pamietac, ze mam krotka skore". turysci nie wiedzac co to znaczy, wzruszyli tylko ramionami i rozgoscili sie w domu bacy. W nocy wszystkich budzi straszny smrod, wszyscy biegna do bacy zapytac co sie dzieje, a baca na to "przecie mowilem ze mam krotka skore" turysci zagubieni pytaja co to znaczy a baca na to :" no ze jak zamykam oczy to mi sie dupa otwiera". :) :) :)

Gość miiiihhhhhhh
Marzenia miej takie jakbyś miał żyć wiecznie,żyj jakbyś miał umrzeć jeszcze dziś

lecz na szczescie wszelakie serce ma byc jednakie, bo z nas fortuna w zywe oczy szydzi, to da to wezmie jako sie jej widzi. to z Kochanowskiego

hheee! ja to mam słabą pamięć do kawałow chyb mam wczesne stadium Alzheimera::)

żona do męża -połuż rekę na mym łonie na co mąż-a co to jest mymłon?

Gość misiowa pani 34
Umiesz liczyć, licz na siebie-tym mottem sie kieruje w zyciu

--> iwąka Jesteś typową kobietą. :classic_cool: Spaliłaś dowcip, co to za mąż co nie wie co to łono. W dowcipie chodziło młodych ludzi nie po ślubie. :P

Gość żyj
według własnych zasad...

Gość wiwia minsk
'gdy upadnę- wstanę, otrzepię się i pójdę dalej'. oczywiście w znaczeniu przenośnym

Gość alicja z krainy
Omnia vincit amor et nos cadamus amori..." A co to znaczy to się główcie

Gość sluzbista
Nie mam miłości.To co daje z siebie innym czynię swą miłością

Gość miisss
Z uśmiechem iść przez życie. Zabrania się zabraniać. Kochać to nie wszystko- trzeba też umieć okazać miłość... Życie to raj, do którego klucze są w naszych rękach. Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał