Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak źle tak niedobrze

boję się

Polecane posty

Gość tak źle tak niedobrze

i to bardzo,że mój chłopak sobie kogoś znajdzie,poszedł sam na imprezę,ok nie znam jego znajomych ale od jakiegos czasu mam dziwne przeczucie że zieje się cos niedobrego:( pogadać? ale jak żeby nie uznał że mu zawracam głowę:o

Gość zle robisz
moj chodzil sam po latach sie okazalo ze dobrze to wykorzystywal..sam sie przyznal ze sie puszczal :) szkoda tylko ze po ponad 7 latach :) nie licz nigdy na to ze facet bedzie wierny bo sie przejedziesz

Gość aneta505
W dużym stopniu zależy to od faceta! Nie każdy sie "puszcza".... Bez przesady nie można wszystkich oceniać po zachowaniu innych.... Jesli go kochasz i mu ufasz to nie będziesz się martwić, że Cię zdradza... Ale jesli do jego wierności masz jakieś zastrzeżenia, to ten związek nie ma szans na przetrwanie....:(.... POZDRO

Gość to akurat dziwne
ja ufam mojemu facetowi, ale czasem też mam takie lęki. Tylko że na każdą impreze na którą on idzie chce mnie zabrać, jeśli nie mogę iść to on zwykle też nie idzie, bo tylko ze mną dobrze się bawi :-p Trochę dziwne że Cie nie zaprosił i nie znasz jego znajmych :-o

Gość słuchaj intuicji
ona raczej nie kłamie