Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samarkanda

podoba Wam sie ta sukienka?

Polecane posty

Planuje sobie taka uszyc, podoba sie? Nie wiem jak wkleic link, jakies cuda sie dzieja, w kazdym razie podaje strone: www.lisaferrera.pl , kolekcja demetrios 2007 na str 1 model 1322.

Gość zzmrażarka
bardzo ładna, trzeba mieć do niej dobrą figurę. Smukłe ramiona, ręce, zero brzucha, piersi niezbyt duże. Ogólnie sylwetka musi być proporcjonala. No i jak dla mnie to do ślubu oczywiście biała:)

Gość MinorumGentium
Sliczna

Gość poziomkowy-sorbet
coz. zwyczajna, nie powalila mnie na nogi. o wiele bardziej podoba mi sie 1332. no ale ja jestem bardzo wybredna. pozdrawiam!

Gość wypowiem się
1322 Nie lubię sukien z odkrytymi calkiem ramionami, ale ogólnie jest ładna, chociaż mnie by przeszkadzal ten "ogon". Ale tren jest pewnie odpinany. 1332 Nie podoba mi się. Ma paskudną górę.

Gość ładna ale ja bym
wolała bez tego kwiatka czy czegos tam co jest z boku. no i biała. ale tak to bardzo łądna chociaz ja wybrałam inną. herm's kivor. takich jak twoja wydaje mi sie, ze jest duzo tanszych.

Dzieki za odpowiedzi :) Nie patrzylam na cene, bo znajoma krawcowa uszyje mi sukienke za male pieniadze, ona szyje do salonu slubnego, wiec zna sie na rzeczy. Tylko troche sie boje, jaki bedzie efekt koncowy i jak bede w tym wygladac..

Gość dla mnie za skromna

hej wiesz a byłaś i przymierzałaś ja? ja wczoraj byłam w ich salonie i powiem szczerze ze suknie podobaly mi sie. na początku wybrałam bardzo podobna ale jak ja ubrałam wyglądałam tragicznie. wiec radze najpierw wybrać sie do salonu. te które pięknie na mnie leżały na zdjęciach wcale nie są tak efektowne i nigdy bym na nie nie spojrzała. warto sie przejść polecam!