Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torcida ksg

Nie kocham mojej żony ale jest mi z nia dobrze

Polecane posty

Gość torcida ksg

Jestemy razem juz 6 lat. Nie kocham jej i nigdy nie kochałem ale jest mi z nia dobrze. W tej chwili ona mozna powiedziec mnie utrzymuje a ja tylko zajmuję sie domem :) To dla mnie bardzo wygodny układ i nie chce tego zmieniać. Nie wiem natomiast czy ona mnie kocha. Podejrzewam, że tez nie choć oczywiście oboje udajemy, że się kochamy ale ja nie sądze żeby ona tak naprawdę mnie kochała. Skoro jednak jesteśmy razem juz tak długo to chyba jej tez jest ze mna dobrze.

Gość no i sobie siedźcie tak razem
powodzenia. I podświadomie czekajcie aż cos sie stanie.

Gość MOTYLEK_20
Zajebisci jestescie hehehe:-) masz racje jej napewno tez jest dobrze:-p trzeba sobie radzic w zyciu ,tak 3maj hahaha:-) "dżiiiizeeeeesss" sie dosmialam:-p

Gość MOTYLEK_20
* na pewno

Gość
Slodka Pani, facet - kura domowa... Małżonce pindol nie wyrósł, skoro i tak w tym związku nosi spodnie?

Gość diagnostyk kafeterii
stwierdzam iz małzonek nazwany powyzej pieszczotliwa nazwa "kura domowa" stał sie mało pociagajacym obiketem sexualnych zmagań dla partneki dodatkowo wypozazonej w tzw. pindola

Gość raffi
chlopie jestes tchorzem wiesz? zamiast jej powiedziec co czujesz,a raczej czego nie czujesz bawisz sie z nią,a raczej nią.;/