Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutek we mnie jest

Walczę z DEPRESJĄ i NERWICĄ.......................

Polecane posty

Gość smutek we mnie jest

Miesiąc temu odważyulam się isc pierwszy raz do psychiatry.Zazywam leki i nareszcie powracam do życia.Kochani naprawdę jesli was rowniez dopadla ta okriopna choroba to nie zwlekajcie z wizytą u specjalisty....nie warto...

Gość smutek we mnie jest
Lekarz przepisał mi seroxat ale po przeczytaniu fatalnych opini na temat tego leku poprosilam go przedwczoraj o zmiane na cital.Czuje sie o niebo lepiej a poza tym to o wiele lepszy lek od tego seroxatu.

Gość ewdedfef
wez sie w garsc i zajmij czyms ,...abedzie ok.. nie uzalaj sie nad soba

Gość smutek we mnie jest
nie uzalaj sie nad soba?? wiesz co weż sie lepiej nie wypowiadaj skoro nie masz pojecia o tej chorobie.Zycze Ci zebys nigdy jej nie doznała:(

Gość ewdedfef
u mnie w rodzinid kazdy ma depresje ...od czasu di czasu, ja tez.....ale nie robimy z tego wielkiego halo i przez to nie wtaczamy samych siebie w jeszcze wieksa depreche....ty chyba nie masz co robic,..albo nie zyjesz pelnia zycia...moze jestes leniwa....

Gość monixs
do ewdedfef - wlasnie takie komnetarze jak twoj powoduje u ludzi z depresja dodatkowe zle samopoczucie .. wiem cos o tym bo pamietam kiedy mialam powazny dolek znalazla sie taka \"zyczliwa\" dusza co tylko mowila \"wez sie w garsc \" .. to tak jakby autorka ci zaczela doradzac w jakims problemie ktorycie nrtuje powiedzmy problemy z mezem - no co ty . wydaje ci sie, wez sie w garsc :o masakra... jak sie nie ma nic madrego do napisania to lepiej nie pisac nic .

zacznijcie rozrozniac pojecia: DEPRESJA A CHWILOWY DOłEK z ktorego samemu mozna wyjsc!!!!!!! depresja to powazna choroba ktora trzeba leczyc bo czlowiek sam sobie nie pomoze!!!! w porownaniu do doła(ktory prawie kazdego dopada w jakims okresie)i z ktorym mozna sobie poradzic bez silnych lekow i za pomoca rodziny przyjaciol i zajec!!!

do< ewdedfef> u cibie w rodzinie to kazdy ma doła a nie depresje!!!!o chyba ze sie leczycie i zazywacie leki

Gość ewka139
ja tam od 4 lat chodze do psychiatry, fluoksetyna, mianseryna, trazadon, fluwoksamina, risept, speridan, chlorprotixen, depakine, haloperidol, topiramat, trazadon, cital, jak miałam tak mam depresje, ale bynajmniej z lozka rano wstaje