Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotlyn

katastrofa Casy - z pijakow robi sie bohaterow

Polecane posty

Gość Kotlyn

Wszyscy byli pijani, rozwalili polski samolot, a teraz robi sie z nich bohaterow. To jest zalosne

Gość słaba prowokacja...
0,5/10

a skąd wiesz,że byli pijani? masz na to jakieś dowody? nie masz,więc zamknij tę mordę:o Gdyby to był Twoj ojciec,brat,też byś tak pisał/pisała? Wypadki się zdarzają.Niekoniecznie musieli być pijani.Weź rusz tą pustą głową. :o

Gość tez słyszłam że byli nawaleni
no ale tam gdzie jeste tylu facetów w jednym miejscu, to u nas w Polsce to normalne, że muszą sobie wypić.

Gość bez różnicy do łopaty
ty z 14:58 nie mierz wszystkich swoją miarą :o

Gość tez słyszłam że byli nawaleni
nie mierzę, ale takie są fakty. W TV tego nie powiedzą, bo im teraz głupio.

Gość jabłuszko30000
Kotlyn ty gnoju!!!!Na miejscu rodzin tych ludzi wytoczyłabym ci proces o zniesławienie!!Spierdalaj stad ale juz!!!!

Gość bez różnicy do łopaty
no to podziel się tymi źródłami informacji :D może z wywiadu jesteś :D

Gość ocochodzii
ale o co chodzi? przyblizcie mi ten temat. jaka katastrofa. na onecie tego nie ma

Gość ocochodzii
ok, juz znalazlam, nie bylo mnie wtedy w Polsce

Gość francshezko
jasne ze byli nawaleni jak kazdy zolnierz pije tak oni tez pili a to sama kadra jeszcze komunistyczna to dopiero opoje !!!o 2 w nocy wzywali do szefa kazali pic wodke bez zapojki a o 6 na zaprawe gonili i przesrane bylo !!!wracali z imprezy to sie popisywali ktory beczke zrobi ...i masz drzewa wyciete.....teraz renty ,pomniki ,ordery itp ...heh smiechu warte .......

Gość tu i tak siedzą nieudaczniki
więc zawsze będzie coś nie tak , szkoda słów

Gość bleeeeeeeee
ale masz problem teraz kogo to obchodzi mnie w ogóle poginęli i tyle rodzinom żal, mnie nie, bo nie znałam gości i już

Gość romannnek
z tego co wiadomo ogolnie to na necie siedzi caly elektorat PO bo bierze udzial w kazdym sondazu aby pokazac ze POsrancy sa wielcy ;)wiec i tu bzdury wypisuja ....

Gość romannnek
jestem POsrańcem ;)

Gość romanka kolezanka
ty 15-38 jestes kupa guwna ,psim odchodem ,konska pyta i czym tam jeszcze chcesz....fiut

Gość qoop
A jak byli pijani to co ? Przecie wszyscy nie pilotowali.

Gość jolanta K
moim zdaniem rodziny tej calej 20 ki powinny odkupic samolot polskiej armi!!!!!!!!! jakby nie bylo to oni zniszczyli cos co nalezy do wszystkich ,placimy na to podatki!!!!!!! malo tego wytnijcie sobie jakies male drzewko to kara bedzie wielka a ci wycieli 100 drzew i co ?? gdzie ekolodzy wojsko powinno sadzic nowe drzewka ,a rodziny pokryc koszty sadzonek !!!!!!!!! taka sprawiedliwosc..otylko zabila brata i gowno z tego ma !!!!a jakis tydzien temu brat zabil brata w wypadku byl trzezwy wpadl w poslizg i ma zarzuty nieumyslnego spowodowania smierci !!!!!!!!ja pierdo...le co z ta polska !!!!!!!!!!!

Gość jolanta K
w iraku ...niech sie odezwa i pochwala jakie odszkodowania dostali ,jakie renty !!! a myslisz ze oni tam na rozkaz pojechali ?? nie kochany praca jak kazda inna chcieli jechali kase zarabiali tam wielka ,bardzo wielka a ze dali sie przechytrzyc ,podejsc a w konsekwencji zabic...byli slabi a slaby zawsze ginie tak jusz jest w przyrodzie !!!