Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Milosc na odleglosc....

Polecane posty

czy ktoras ma swojego kochanego zagranica? albo wy jestescie daleko od swojego ukochanego?:(

Gość olkaaaaaaaa
ja nie mam za granica,ale mieszkam w innym miescie niz moj chlopak dzieli nas 70 km malo ale jednak.... nie widujemy sie czesto,raz na tydzien, czasami nawet raz na 3-4 tygodnie zalezy... na poczatku bylo ciezko ale przyzwyczailismy sie do siebie,chociaz ciezko kiedy nie mozna byc z druga osoba kiedy sie chce ale wiemy ze na razie nie mozemy tego zmienic ale trwamy w tym codziennie rozmawiamy i udaje nam sie przetrwac te dni kiedy nie mozemy sie zobaczyc

Ja przez rok zylam z ukochanym na odleglosc. Dzielilo nas okolo 1000 km. Ale przetrwalismy i teraz juz jestesmy razem i bliziutko:)))

Gość olkaaaaaaaa
ja wierze w miłość na odległość jeśli jest odwzajemniona,jeśli 2 osoby troszczą sie o zwiazek,zależy im i mozna wytrzymac rozłąke...

ja jestem w niemczech :( wczoraj przyjechalam... spotkamy sie dopiero w sierpniu :(

Gość olkaaaaaaaa
ale sie spotkacie Nie martw sie,wroćisz i bedzie jak dawniej wazne zeby miec ze soba kontakt caly czas,zapewniac o uczuciu A pojechlas do pracy bo ja tez chce jechac do niemiec na wakacje do pracy

ja czekałam ponad rok .. dwa tygodnie przed powrotem poznał inną i już nie wrócił ..:O

Moja kolezanka miala kiedys tez faceta we Wloszech. Byli ze soba 5 lat. Non stop jedno jezdzilo do drugiego. Ona spedzala u niego calewakacje, on przyjezdzal dwa czy trzy razy w roku, takze ogolnie widywali sie czesto. Jak ona konczyla studia wydawalo sie jasne ze przeniesie sie do niego. Na miesiac przed koncem studiow nagle sie rozstali bo ponoc on nie czul sie jeszcze gotowy do wspolnego zycia:(((

Gość ktosss jeszcze
??? :(