Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onk3

Pierwszy raz u kosmetyczki

Polecane posty

Prosze o pomoc wreszcie zdecydowałam sie wziąć za siebie ostro i wybieram sie miedzy innymi do kosmetyczki może wstyd sie przyznac ale ejszcze nie byłam do tej pory nie wiem czy musze sie telefonicznie z nią umówic czy wystarczy jak pójde osobiscie

nie wiem czy jak na pierwszy raz nie za dużo zakładam cche oczyścić cere, zamknąć nacyzńka, i wyregulowac brwi

Gość tylko
jeżeli chcesz skorzystać z usług kosmetyczki, to zrób rozeznanie wśród znajomych nie idź w ciemno

właśnie tak byłoby najlepiej ale akurat wsró tych bliskich moich znajomych chyba nikt z usług kosmetyczki nie korzysta a przynajmniej nikt nie mówił

Gość Sabinosss
Musisz iść do gabinetu i powiedzieć, że chciałaś sie umówić na oczyszczanie i regulacje brwi (potrwa to ok.2-3h). Ja byłam w sumie 3x w życiu ;) A na początku było też mi dziwnie, a szczególnie gdy moje koleżanki nie mówiły czy były tam kiedys. Mnie mama zapisała ;)

Gość Sabinosss
Regulacja brwi trwa z 5min Ale oczyszczanie dość długo. Leżysz sobie a one na początku robią chyba peling, myją czymś, maseczki, potem te wyciskania itd (w sumie nic nie boli, miło przyjemnie) Ale po będziesz mieć skóre zaczerwienioną więc najlepiej idź w piątek, żeby przez weekend się wygoiło. Zalezy też co robisz w wekkend ;) Po porstu nie idż np dzień przed jakoms imprezą tylko co najmniej tydzień przed ;)

Gość ja jestem grubaską
ja chodzę tylko na regulację i henne brwi,trwa to nie dłużej niż 15 min.zawsze sie umawiam telefonicznie lub osobiście. chętnie się czegos dowiem,bo chciała by isc na mikro,oczyszczanie lub pelling kawitacyjny,a się boję bo mam ŁZS.

nie sądziłam ze oczyszczanie tyle trwa no ale cóz warto sie poswiecic bo mam [pare kszaków i zaskórników z którymi sie sama nie uporam

to musze sie z nia umówic chyab na kilka razy bo myslałam ze za jednym bedzie oczyszczenie, depilacja, regulacja, zamnięcie naczynek

Gość Sabinosss
Warto poświęcić te 2-3h żeby lepiej wyglądać ;)

witam jestem kosmetyczka i mgr kosmetologi nic sie nie boj, tylko wybierz odpowiednia specjalistke, a napewno bedziesz zadowolona! zycze powodzenia!

wiesz mieszkam w pałej miejscowosci są tu tylko dwa gabinety kosmetyczne ale mysle ze bedzie ok