Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgghhg889

praca magisterska !!czy WY ROBICIE TEŻ BADANIA DO PRACY MAGISTERSKIEJ ????

Polecane posty

Gość ghgghhg889

BOJE SIE TYCH BADAŃ:(

Gość bleeeeeeeee
trzeba zrobić badania, trzeba zapoznać się z szeroko pojętą statystyką i do dzieła nic za darmo nie ma! teorię to można ściągać z profesorów, ale badania to właśnie dowód na to, że samemu się cokolwiek zrobiło!

Gość ghgghhg889
muszę zbadać wpływ warunków atmosferycznych na szybkość wzwodu, bo studiuję seksuologię :(

Gość urrrruumbuurrrum
jasne, ze robilam. nie boj sie ich. najgorzej zaczac, ale potem idzie szybko. i zacznij je wczesnie, zeby nie robic na ostatnia chwile

Gość przeciez badania
to wlasnie najfajniejsza rzecz :D I rozdzial z badan sie najfaniej pisze... Najwieksza masakra to wstep i podsumowanie :P I przeglad literatury, choc w magisterce nie musi byc ;) A badania, to sama przyjemnosc :D

Gość przeciez badania
oczywiscie jeszcze zalezy jakie... No ale prace sie pisze na temat ktory sie wybralo, wiec takie badania powinny sprawiac przyjemnosc ;)

Gość pudzian band
ja tam ułozyłam ankietę pół uczniowie wypełnili pół ja bo inaczej problemy badawcze my się nie zgadzały i koniec a praca wyszła cacy

Gość przeciez badania
na ankietach to ja sie nie znam ;) Bardziej mialam na mysli jakies badania terenowe, laboratoryjne, modelowe. No wiecie - tu wlac wode, tam zlapac ;) A przy tym piwko pic :)