Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kataraktaaaa

kilka prób i..?

Polecane posty

Gość kataraktaaaa

Mam pytanko. Uprawiałam seks z moim facetem już kilka razy, kolo 7-8 w ciągu jakichś dwóch miesięcy. Problem w tym, że cholernie boli przy wejściu, a czasami mam wrażenie, jakby się o coś na końcu obijał, czuję to w tylniej części miednicy. Długo jeszcze będzie bolalo? Może to jakaś choroba czy ch* wie co? Aha, jeszcze jedno, to był mój pierwszy partner, a w ogóle nie miałam krwiawienia. Jest taka możliwość, że jeszcze mam błonę? Podkreślam, że miał dość sporego, więc jak? HELP!!!!!!!!!!!

Gość ghffgd
moze to był tasiemiec , ktory zabłądził albo glista ludzka ?

Gość kataraktaaaa
hehehehe, gdyby to byl tasiemiec to bym się cieszyła, bo zwykle łatwo się go pozbyć :P

Gość kataraktaaaa
To jak, odezwie się ktoś????

Gość una x
mam hemoroidy w dupie i dlatego cie boli

Gość ___ona___
Hmm jesli nie mialas krwawienie to bardzo mozliwe ze jeszcze posiadasz blone dziewicza, istnieje kilka rodzaji blon i ty mozesz meic ta najgrubsza (fachowej nazwy nie pamietam) , hmm z nia moze byc problem bo jesli po kilka probach mimo wszystko nie udaje sie jej przebic to najczesciej kobiety z taka blona zmuszone sa isc do ginekologa i wtedy wykonuje sie naciecie... ale moze strasze moze poprobujcie jeszcze bardzo delikatnie moze sie uda, a jak nie to mozesz isc do ginekologa , dla niego to znaczy dla lekarza to normalne, pozdrawiam

Gość Tak czasem jest
ze nie leci krew nie przejmuj się bo nie ma czym a dlaczego cie boli to nie mam pojecia

Gość dssssssssssfffffff
za malo jestes przygotowana do seksu. nawet jesli jestes nawilzona to nie rozluzniona.z tylu to szyjka macicy-zmien pozycje

Gość kataraktaaaa
Czytałam, że nie wszystkie dziewczyny krwiawią, może już nie miałam błony, albo po prostu nie krwawiłam. Nie czułam żadnego "przerywania", ale cholernie bolało za każdym razem, zwłaszcza na początku, przy wprowadzaniu, potem już nie. Głupie pytanie, ale chce w końcu się dowiedzieć, czy ból przy przerwaniu błony czuje się w konkretnym miejscu, czy ciężko usytuować? U ginekologa nigdy nie byłam, bo nie miałam żadnych problemów a do lekarzy (jakichkolwiek) nie łażę.

Gość kataraktaaaa
a co do szyjki macicy, to jak narazie próbowaliśmy tylko klasycznej pozycji i na jeźdźca. Ale jeżeli "obija się" to znaczy, że mam krótki kanał, czy co???

Gość niunia0000
jezeli uprawiałaś sex to juz nie jestes dziewicą, a to ze nie krwawiłas,nie kazda kobieta krwawi przy pierwszym razie a jezeli masz ból na początku stosunku to popros partnera zebys miała dłuzszą gre wstepna bo musisz sie rozluznic i wtedy bedzie wszystko ok mysl o czyms przyjemnym podczas stosunku a nie o tym czy cie boli pozdrawiam.

Gość mnie też długo bolało
ale z czasem przestało i też miałam dziwne uczucie ale jakby rozciągania w srodku, teraz zdarza się to czasem. nie martw się przejdzie, ale probujcie a facet niech będzie delikatny, nam pomogło stosowanie na początku żelu nawilżającego:)