Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owocowamama

czy jestem w ciazy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

no wiesz z tym jest różnie- duża część z tych idiotek automatycznie przestaje być idiotkami fakt faktem dużą winę ponoszą za to rodzice - bo nie rozmawiają z dziećmi na te tematy- swoje 5 groszy dokładają bravo i inne szurnięte gazety dla małolat- więc co się dziwic ?

tak wiele dziewczyn nagle staje się dobrymi mamusiami ale jednak ja ciągle mam przed oczami pewną "idiotke" dziewczyna ma 22 lat i 4 dziecko a w głowie wielka dziura.... gdyby nie rodzina to nie wiem co by sie z nia stało i z tymi biednymi dziecmi :( ps dzis sie dowiedzialam ze w sierpniu znowu urodzi:(

dobrze że nie zakłada topików- mam 3 dzieci- uprawiałam sex bez zabezpieczenia- czy mogę być w ciąży" na pewne osoby nie ma rady- nie ma i już- zawsze będzie coś przeciw- a to na gumki cholera jasna nie stać albo inne cudaki

głupota ludzka nie zna granic - nie czepialabym sie tej gwiazdy gdyby była dobrą mamą i miała warunki by wychowac sobie przedszkole ale niestety ona nic nie ma a pusta jak ... czasem nawet to jest mi jej żal, myśle ze ona bedzie rodzic dzieci juz chyba w nieskończonośc:(

przeczytalam wlasnie temat o mamach z depresją poporodową.... czy moze byc coś takiego jak depresja przedporodowa?

może- przy dominiku cierpiałam na depresję poporodową nawet o tym nie wiedząc- dopiero znajoma położna która przychodziła w odwiedki -stwierdziła że mam wszystkie jej objawy- dla mnie lekiem okazało się pujście do pracy

pewnie może - ja tez o tym pomyślałam:) ciąża to nowy najważniejszy etap w życiu kobiety i niestety nie kazda potrafi z takimi zmianami wszystko odrazu zaakceptowac. Zmiana wyglądy itd hormony nerwy zachcianki to czasem moze wywołać skutki depresyjne a przynajmniej tak mi sie wydaje.

mamani ;) ty to masz humorki ciążowe:D

czuje sie jakbym dostala w łeb łopatą... od 3 dni... sama nie wiem... za oknem taka pogoda ze az sie nie chce w domu siedziec a ja dzis z przymusu wypelzłam na świat, co by Maniule dotlenić... jakby nie Maniula to bym pewnie lezala w łózku i nic nie robila....

i zeby nie bylo ze to leń... to nawet mi sie na zakupy nie chce jechać... a to u mnie naprawde oznacza ze cos nie tak... bo na haslo zakupy potrafie sie zmobilizowac w 10 minut :D:D:D

magda leze w myslach :D:D tak jak ty zreszta :D:D Musiałam zabrac smoczka na spacer i dac mu zupy zmienic pieluche i smoczek zasnął :)

a ja spadam z dziecmi i mężusiem na spacerek:P mamani- a to co masz- to iekoniecznie depresja- tak samo objawia się anemia mam dla was ropozycję- ale to jak wrócę :P

ike czekam z niecierpliwoscia na ta propozycje :) przybywam z daleka ano jasne ze bedzie dobrze :) 🌼 musze niestety jechac dzis na te zakupy bo Mani sie pokonczyly rozne rzeczy. ike jak kiedys zrobie badania ( a mam skierowania od stycznia) to sie dowiem czy to anemia :)

Gość no to.....
nie karm trolla mamani

ike no i gdzie ta twoja propozycja? ja tu wchodze zeby zobaczyc a tu nic nie ma :(