Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olesska

Chyba zle zrobilam ze mu wybaczylam. Okropnie sie czuje.

Polecane posty

Gość olesska

Nakrylam jak przez tlen rozmawia z jakas panna, w sumie dwie byly . Krotkie rozmowy, wymiana zdjec, telefonow, propozycje spotkan. Takie pojedyncze rozmowy bez kontynuacji. A ja mu glupia wybaczylam i znowu nalozyl mi pierscionek zareczynowy na palec:( A teraz mu nie ufam chcoiaz sie stara 100 razy mocniej i tak bardzo sie boje:( Wiem wiem jestem glupia i przejade sie pewnie kiedys:(

Gość tacy się nie zmianiają
nie wychodź za niego- zdecydowanie!

Gość rzeczywiście głupia jesteś
wiesz, że ci w twarz pluje a ty udajesz, że deszcz pada. pewnie się przejedziesz...

uciekaj od niego...wiem co mówie, on nie skończy czatować. ja swojemu byłemu dałam drugą szanse bo wiele razy go nakryłam na czacie , nawet nie wiedział ze rozmawia ze mną, jak mu o tym powiedziałam za każdym razem ( bo nakryłam go 3 razy:( ) prosił, błagał itp. wybaczyłam , ale to i tak sie nie zmienilo i odeszłam.

Gość Beksa22
Mój były miał anonse dosłownie wszędzie,nawet na stronach zagranicznych...kiedyś wpisałam jego nick w google (poznaliśmy się w necie) no i zakwitła pełna łąka pięknych kwiatków,az mi oczy wylazły.....nie chciał skasować ani jednego bo to tylko taka luźna zabawa...taaaaa....

Gość Mirka

Głupie nie jesteście tylko głupoty piszecie. Zrozumcie, że facet to wieczny łowca,  a wy chcecie go usidlić. Mam 20 lat małżeństwa i... wiem że każdemu należy się wolność.  Mój co kilka lat ma wyskoki, ale kocham go i wiem, że on mnie kocha.  Więc to akceptuję, toleruję, a on wie o tym i za każdym razem wraca z podkulonym ogonem. Ja nie dramatyzuję tylko upominam go,  że krzywdzi nas oboje, dzieci rodzinę.  Potem  przez 4-5 lat mam spokój.  Dzięki temu jestem dumna że mam faceta, który jest atrakcyjny. Do tego mam wolne od seksu - po 45 latach nie mam wielkich potrzeb.