Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuiopasdfghjkl

reakcja na połykanie spermy - pytanie do panów

Polecane posty

Gość qwertyuiopasdfghjkl

Na pewno uwielbiacie finiszować w ustach kobiety - to wiadomo:) a co czujecie gdy wasza kobieta połyka spermę z przyjemnością, daje wam odczuć że to uwielbia, że kocha ten smak, i oblizuje z przyjemnością waszego członka do czysta albo wysysa z was ostatnie krople nie pytam o samą przyjemność fizyczną - ale czy to wam daje jakieś psychiczne doznania? nie wiem- akceptacja, bycie docenionym, pożądanym, podbudowanym???

Gość Alik 333
chcialbym z Toba chodzic

Gość miłośnik orala
Pewnie, że daje. Wiem, że nie ma przede mną żadnych oporów, zrobi dla mnie wszystko i akceptuje mnie w każdym calu. A to dużo znaczy.

Gość gębal
a jak ugryzie w fiuta?

troche daje mi to pewnosc ze jest mi w pełni oddana, zrobi dla mnie wszytsko, nie brzydzi sie mnie... kiedys jak spytałem dlaczego to robi to mi odpowiedziala ze robi to bo lubi mi sprawiac przyjemnosc, zebym wiedzial ze jestem dla niej kims wyjatkowym i wtedy czuje ze jestem cały jej :) ja to załuje ze Ona nie ma wytrysków. a soki jak leca z niej to w znikomych ilosciach. bo sam chetnie pokazałbym jej to samo :)

Zgadzam sie z wami panowie.Taka jest cala prawda!!!Jezeli jestesmy spragnieni sexsu i milosci to zrobimy wszystko co w naszej mocy aby maksymalnie zadowolic swoje pragnienia.Tak jest podczas seksu oralnego za kazdym razem. Nigdy nie zapomne tej chwili gdy pierwszy raz w zyciu poczulem na swych ustach smak wilgotnej,rospalonej wilgotnej cipki.Gdy delikatnie penetrowalem swym jezykiem jej wnetrze moje cialo przeszywaly niesamowite drezcze doprowadzajac mnie do niekontrolowanych drgawek.Pobudzalem swoje zmysly za pomoca jezyka penetrujac wilgotna cipke coraz glebiej w poszukiwaniu punktu G gdy tam dotarlem nie bylo juz mowy o stosunku,Oboje przezylismy cudowny orgazm.Ja z ustami zanuzonymi w jej cipce.Nawet nie zdazylem wyciagnac na swiatlo dzienne mojego kutaska.Eksplodowal niczym armata w moich spodniach.To wszystko trwalo moze piec minut.Niesamowite przezycie i doznanie.Pozniej juz bylo oki.Tak ze do dzis dnia kazda wolna chwile spedzam z ustami zanuzonymi w cipce mojej zony.Czesto zdarza mi sie doprowadzic ja w ten sposob do pieciu,siedmiu orgazmow.Uwielbiamy to robic.szkoda ze nie ma jej w tej chwili obok bo narobilem sobie smaka.pozdrawiam.wszyskich oralowcow.

Gość idz sie leczyc bajkopisarzu...
FF twoja ciagnie i polyka bo cie kocha i jest oddana ? :D:D:D taaaa tak samo jaki reszte kolesiow ktorym tez spija sok z druta :D:D:D:D:D:D

Gość czujeeeeeeeeeeeeee
ze jest uległa moją grzeczną suczką:P

W pewnym wieku nie jest to do końca bezinteresowne ...

Gość jak sie spuszczam
swojej lasce to mowie jej smacznego :classic_cool:

Gość czopy z chatu
a ile dziewczyn tak robi? To, że ty masz taką dewiację... nie oznacza, że każdego faceta to jara. Innych podnieca, innym obleci. Niedługo pojawi się pytanie o to czy mamy jakieś doznania jak kobieta włoży nam palec w dupę i go obliże...

Gość miłośnik orala
Co wy pierdolicie? Normalne pytanie... o to, co się czuję podczas seksu oralnego. Co w tym takiego dziwnego?