Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca Nikolka

potrzebuje wózka

Polecane posty

Zwracam się do rodziców, których pociechy wyrosły już z wózeczka.....nasza chrześniaczka Nikola mieszka sama z mamą, w maju kończy roczek. To jedyna dziewczynka w rodzinie nasza księżniczka. Jej życie jest przykładem naszego bezsensownego prawa rodzinnego. Ojciec jej porzucił jej mamę w 5 m-cu ciąży kiedy okazało się że prawdopodobnie Nikolka będzie niepełnosprawna.....do dziś słuch o nim zaginął..... Nikolka wbrew diagnozom lekarzy jest zdrowym dzieckiem pełnym ciepła i radości. jedynym minusem jest to że jest razem z mamą osobą bardzo potrzebującą - zwłaszcza wózka na chwilę obecną oraz ubranek. Obie razem walczą w sądzie o każdy grosz by mieć z czego się utrzymać......przede wszystkim o ojcostwo, alimenty... Wraz z mężem który jest chrzestnym malutkiej Nikolki zwracamy się do ludzi o ogromnym gorącym i serdecznym serduszku o pomoc. Oczywiście pokrywamy koszty wysyłki....jednocześnie sama osobiście mogę pomóc mamie chłopca w wieku 4-5 lat - mam ubranka po synach

Ja niestety wózka nie mam (hmm no mam ale córa w nim jeżdzi),ale napisz prosze ile mała ma,bo jeżeli mniej niz rok to jam moge podarowac ubranka.

o jaki wózek chodzi? spacerówka, czy może tzw. parasolka? spacerówka jest lepsza na nasze chodniki, ale ciężka, parasolka lekka, ale podjazdy pod krawężniki to niemal extreme sport :). Daj znać, może coś znajdę.

Gość coooocooc
co jeszcze potrzebują? i z jakiego miasta są?

Gość coooocooc
Lipenko-w maju kończy roczek,tak napisała autorka tematu

Ślepa jestem,........no tak,moja kończy roczek w kwietniu,wiec raczej nic nie będe miała.

Gość
ja też mam córe z maja ale w tej chwili wszystkie oddałam :( A jaki rozmiar ciuszków nosi popytam znajomych i co jest potrzebne ?? Z wózkiem nie pomogę :(

ja chyba moglabym pomoc z wozkiem mam prawie nie uzywana spacerowke - na pewno dla takiego malucha bedzie super mialalam ja sprzedac bo kupilam lekkiego maclarena ale skoro komus jest potrzebny to mysle ze mozemy go podarowac. Prosze jednak o kontakt mailowy - duzo niestety dzisiaj oszustow:( katarzyna.piotrowicz@swps.edu.pl; selftop@wp.pl Pozdrawiam, Kasia

jestem Wam bardzzoo wdzięczna za każdy gest serduszka tu okazany. Myślę że spacerówka to dobre rozwiązanie. Co do ubranek...tak napewno się przydadzą.....rozmiar 86 - 98. Pokryję koszty wysyłki. I moge zapewnić , że te ubranka jak tylko Nikolka wyrośnie to wszystkie znajdą się u kolejnej potrzebującej dziewczynki. Tak robiłam z ubrankami po moich dzieciach. Zresztą w ten sam sposób je otrzymywałam. Mam 2 chłopców i przyrodnią córkę 10 lat - chorą na cukrzycę(córka męża z pierwszego małżeństwa......wkrótce stworzę im stronę internetową) chłopcy mają 6 i 7 lat. Rozmiar: 128 - 133 dziewczynka 10 lat. rozmiar 144-150 serdecznie pozdrawiam bardzo gorąco