Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puma 28

Największą wadą u faceta jest brak szacunku do kobiet

Polecane posty

Gość Puma 28

Co wy na to? Jednak wiele kobiet wiaze sie z facetami ktorzy ich nie szanuja ( w koncu z kims musza :-) ). Wazniejsza jest kasa czy inne czynniki: cechy wygladu i charakteru.

Gość Extended22
To nieprawda............a tak wogóle to pierdol się wywłoku :)

najwieksza wada facetów to krótka pamieć, do autora-podobno krowa nigdy nie zmienia poglądów jak widać ty także.Nawet jak piszesz na pomarańczowo.Po co n-ty temat o tym samym?

To prawda. Ja swjoą szanuję mimo że czasem wstępuje we mnie macho Wtedy odczuwam nie odpartą potrzebę pokazanie kto rządzi w domu. :classic_cool: Ostatnio poczułem coś takiego wychodząc z domu w piątek.

moje pytanie mialo zwracac uwage na nieprecyzyjnie zadane pytanie w temacie i dodatkowo wrzucanie wszystkich facetow do jednego worka, wiec nie ma 'na przyklad' i nie ma czegos takiego jak 'najwieksza wada wszystkich facetow'. :p

Gość Extended22
ja tam swoje wady szanuje kurwa jego mać

poza tym, brak szacunku wobec kogos/czegos to nie wada, tylko postawa/zachowanie/stosunek. wada to moze byc tylko wzglednie... ;]

Gość Puma 28
To moj pierszy temat dzisaj i wczoraj. Nie mowie ze to jest najwieksza wada, ale ta po prosty jest ze znaczna czesc mezczyzn nie szanuja kobiet, a one i tak z nimi sie zwiazuja. A jak jest z kobietami? Jak sie one szanuja?

Gość po prostu większość kobiet nie
może dać facetowi nic więcej oprócz swojego upodlenia.

Gość a potem taki adrzej z biłgoraj
zakłada 128 temat pt. Kobiety wolą chamów ciekawe dlaczego?

Coraz mniej prawdziwych facetów,dlatego jesteśmy zmuszone wiązać sie z takimi, którzy nas nie szanują.Jest jeszcze inne wyjście-pozostać singlem. Uogólnianie to najgorsze co moze być,zarówno facet może nie szanować swojej kobiety jak i odwrotnie.

Gość Maniek z braamy
Teraz ale walnelas-...kobieto...A czy wy-kobiety szanujecie mezczyzn?Nie rozsmieszaj mnie.Wystarczy przeczytac jakakolwiek z babskich kolorowych,skadinad kretynskich gazet,zeby sie o tym przekonac.Wy te gazety wrecz chloniecie.Pozeracie je i karmicie sie wszystkim co najgorsze w stosunku do nas.Zaplace kazdej z was 100 zl,jezeli mi pokaze choc jedno(podkreslam:JEDNO)pozytywne zdanie napisane w ktorejs z tych gazet o nas.Moze byc na przestrzeni ostatnich dziesieciu lat.Przyjmuje taki zakla.Gazety te sa pelne nienawistnych,osmieszajacych nas artykulow,a zatem jak mozesz mowic ze wy nas szanujecie,karmiac sie takimi szmatlawcami?My wam odplacamy-odrobinke.Tom proste.Zapewniam cie,ze gazeta piszaca dokladne takie same teksty o kobietach,a skierowana do mezczyzn-nie mialaby racji bytu.Nie utrzymalaby sie na rynku.Jak myslisz?O czym to swiadczy?

Najwieksza wada u kobiet jest to, ze zwiazuja sie z takimi palantami, zamiast z normalnymi facetami, twierdzac, ze tych prawdziwych jest juz bardzo malo i trudno takiego spotkac, bo pewnie jest zajety, co jest wielka bzdura. :)

Gość yellow07
Bo zeby kogos szanowac, ten ktos musi szanowac sam siebie. A wy siebie nie szanujecie, czemu wiec my mamy to robic?

Gość na szacunek trzeba
sobie zasłużyć 🖐️

Czemu tak bezposrednio? Trzeba to ladnie ubrac w slowa :D

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin