Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pixma....

CO MAM O TYM MYŚLEĆ???

Polecane posty

Gość pixma....

mój narzyczony pojechał do niemiec do pracy, pracuje tam od 15 lat, jeździ tam z ojcem , bratem i kuzynami.to jest taka jakby farma.no i dajemy sobie sygnałki wczoraj wieczorem i ja mu daje i odbiera jakaś niemka mówi halo po niemiecku.byłam w takim szoku że nic nie powiedziałam i w sumie nie wiem co dalej było, czy ja się rozłączyłam czy ona.mój po tym daje mi syg.ja specjalnie odebrałam i słyszałam tylko jego tatę.nie rozmawiałam z nim bo on się rozłączył.ja mu pisze"co to za kurwa odebrała?" a on mi , to ty mnie złapałeś przecież. no i co ja mam o tym mysleć???dziwne to było, on oczywiście się zarzeka że nikogo tam nie było.ja intuicyjnie czuje że to była jakaś pomyłka, ale no kurde takie coś??aha i nie dostałam po tym raportu że mi skasowało z kąta. o co chodzi??oczywiście go wyzwałam, że tam jakieś dziwki sprowadza, ale nie wiedziałm co robić.zgłupiałam. co o tym myślicie??tylko prosze bez tych złosliwości.

skoro Ci nic nie skasowało to może włączył się automatyczny komunikat od operatora np ze abonent jest poza zasięgiem...

Gość pixma....
z jednej strony myśle sobie, kurw...iarz i aż mi gula rośnie, ale z drugiej strony to było tak dziwne że aż nieprwdopodobne.

Gość pixma....
nie nie, to był damski głos i się pytała normalnie, halo, halo.automatyczną sekretarkę rozpoznała bym

Gość pixma....
no chyba...ale przy tacie sidziałby z jakąś pindą???mamy dziecko i dziadziuś jest głupi za wnusią. ...tak sobie to tłumacz, miał jakąs dziwke i tyle.... tylko czemu czuje że to była jakaś pomyłka??to nie tak że sobie to wmawiam , chce żeby to była pomyłka, jakoś mam takie przeczucie.jakbym miała 100 pewności to bym go pogoniła na bank

Gość pixma....
no własnie nie.wybrałam jego numer na bank.a jeszcze jak chciałm mu dać to było zajete. mam wrażenie że na lini coś.ale to może tylko głupie tłumaczenie.....a jak nie??? i bądż tu mądra..............

Gość jgfdsrjkljiu
wyolbrzymiasz sprawe

Gość pixma....
mi się wydaje że niewyolbrzymiam bo normalnie takie coś to byłoby dowód zdrady, no bo kurde jakś laska odbiera tel,to coś w tym jesy.ale to nie jest normalnie, dlatego próbuje to rozgryźć. i dlatego proszę o opinie na ten temat. ale ucieszyła mnie ta opinia że wyolbrzymiam sprawe.mam nadzieję że masz racje. ale jak tu dowiedzieć się o co chodzi???da się???

nie rób jazd na zapas, bo schrzanisz sobie małżeństwo. nawet jeśli on jest w porządku to dobrze się to nie skończy. gdyby cię ktoś zbluzgał za nic, zrobił awanturę i podejrzewał bez powodu to byś się pewnie wkurzyła... prawda? jeżeli on naprawdę cię zdradza to i tak wyjdzie na jaw. a jak piszesz, dziadek by przecież nie tolerował takiego stanu rzeczy. uspokój się i nie szalej z zazdrości, bo wg mnie nie ma powodu. błąd na linii i tyle.

Gość pixma...
dzięki za te odpowiedzi, chciałam zobaczyć czy to ja jestem głupio naiwna, że wierze że to nie może być prawda. ale jak widze coś w tym jest skoro zboku to też wygląda nieprawdopodobnie. mieszane uczucia i tak dalej mam bo to nigdy nic nie wiadomo

Czytajac to przypomnialo mi sie ze iedys jakis rok temu byly jakies zawirowania w sieci. Bo ja dzwonilam np do kolezanki a tu mi sie wlaczala jakas dziena rozmowa jakis innych ludzi, albo dodzwanialam sie do jakiegos goscia i cos slyszalam ale rozlaczalo zaraz i pamietam ze tez nie pobieralo kasy.

Gość wuwu764
nawet jakby był tam z jakąś babą to ona nie byłaby az taka głupia chyba? zeby odebrać jego tel? nie schizuj sie po daremnie, ja tez tak czasami mam a po jakiśm czasie okazuje sie ze to całkiem niepotrzebne było i wynikało z jakiegoś dziwnego zbiegu okoliczności ... głowa do góry