Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELAAAAAAAAAAAA

Dania, Szwecja -- był ktoś ??

Polecane posty

Gość ELAAAAAAAAAAAA

Wybieram sie tam w wakacje :)

Gość fdsagfgdsahgdsf
A co ? chcesz nas zabrać ze się pytasz ? A może się chwalisz co ?

Gość ELAAAAAAAAAAAA
Nie pytam czy ktoś tam był, czy jest fajnie? :) A co zazdrościsz? :)

Gość byylaam mmm
byłam w szwecjii i norwegii 2 i 4 lata temu, skandynawowie są jacys przygnebieni ale np oslo to tetniaca mieszanka kulturowa. Jak jedziesz z własną ekipa to ok.

Gość fdsagfgdsahgdsf
No jasne że fajnie, w każde nowe miejsce jak się jedzie to jest fajnie bo jest nowe i można poznać trochę świata. Oczywiście że ci zazdroszczę. Sam bym się przejechał do skandynawii ale narazie mnie nie stać. Może kiedys.

Gość ELAAAAAAAAAAAA
Acha :) --bilet na samolot w jedna strone teraz jest za 160 zl :classic_cool:

Gość fdsagfgdsahgdsf
Bilet biletem ale życie jest tam drogie, i żeby pozwiedzać to trzeba by się wybrać jakimś samochodem albo z wycieczką objazdową.

Gość ELAAAAAAAAAAAA
To fakt, ale ja jade do mamy :) wiec wsumie za nic placic nie bede. Pracuje od 3 miesiecy tam i sama mowi, ze zycie drogie, ale ich na to stac.. wiadomo.

ja jestem cały czas :D W Szwecji, oczywiście :D Polecam, szczególnie północne regiony, przyroda dzika, że aż dech zapiera! :) A Skandynawowie - hm, fakt, trochę przgnębieni, ale chyba tylko zimą, latem się ożywiają! No i na imprezach :P Szwecja jest piękna!

Gość do Wszystkich na forum
słyszałem że podobno w szwecji w mniejszych miejscowosciach ciezko wieczorami alko kupic

Gość ELAAAAAAAAAAAA
a w Dani był ktos?

Dania - polecam Bornholm. Stosunkowo blisko, mała wyspa więc można w tydzień wszystko zwiedzić, a wierzcie mi, że jest co. W tym roku planujemy wrócić tam :) Cenowo naprawdę nie wychodzi drogo - oczywiście o ile rozsądnie się wydaje pieniadze :)

Gość ja byłam
w Dani 2 lata temu, najlepszy okres to czerwiec lipiec bo jest najcieplej, w sierpniu juz sie nie oplaca bo woda w morzu jest zimna, polecam odwiedzic legoland, 3-osobowa wycieczka wyniosla 1000 pln (w ichniejszych ok 500 koron) morze północne jest tez super, piekne czyste plaże, wieczorem po odplywie trzeba kawalek isc do wody ;), ogolnie jest ladnie czysto, w Kopenhadze mozna bez problemu wejsc na plac zamkowy, zmiana warty itd jest dla wszystkich z bliska ;) , hydepark rowniez robi wrazenie,nie bylam ale widzialam z daleka, jest duzo miejsc do zwiedzania, polecam :)