Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowanaaaaa

To jakaś paranocja ....

Polecane posty

Gość zrezygnowanaaaaa

Chce podzielic sie z Wami moja historia a zarazem moim problemem jaki pojawil sie w zwiazku.Mam 25 lat, on 30.Jestemy razem od 14 mc i jest ogromny problem z sexem.Generalnie istnial on juz na poczatku (zaczelismy wspolzyc po 3 mc) ale teraz to juz jakas paranoja.Problem tkwi we mnie.Nie odczuwam potrzeby kochania sie.Sex moglby dla mnie nie istniec.Jestem juz na etapie ze wszelkie formy pieszczot rowniez (przytualnie, calowanie).Nawet nie moge o tym myslec, nie moge sie zmusic.Unikam tego jak ognia.Unikam spotkan bo wiem,ze z tym sie wiaza.Najgorsze jest to, ze nie wiem dlaczego.W poprzednim zwiazku nie mialam z tym najmniejszego problemu.Aktualny chlopak jest jak niebo pieklo z poprzednim.Zrobiłby dla mnie wszystko.Ale nie kocha mnie.Nie kocha bo dla niego milosc to rowniez okazywanie sobie uczuc poprzez sex, pocalunki,pieszczoty.Rozumiem go doskonale.Nie kocham go rowniez.Nie wiem dlaczego.Jest dla mnie dobry, az za dobry.Przez brak sexu mamy mase innych klotni bo chodzi poddenerwowany i potem kazdy pretekst jest dobry.Stosowalam juz 2 rodzaje tabletek na zwiekszenie potencji.Nic.Teraz zamowilismy krople.Nastepnym etapem jest lekarz ale ja juz w nic nie wierze.Jestem zrezygnowana i mam dosyc.

Gość zrezygnowanaaaaaa
:(

Gość nie kochacie sie
nie ma chemi, nie ma sexu poszukaj innej partii

Gość zrezygnowanaaaaaa
A jak znow pokocham jakiegos dupka ? ... moze ja jestem tylko na takich skazana, wtedy kocham i sex istnieje dla mnie :(

Gość zrezygnowanaaaaaa
Proszę o jakies rady :(

Gość Wuj_Dobra_Rada
Oto i porady: Na zakąszenie żmiji najlepsze są ogórki małosolne. Plamy z długopisy likwidujemy przez nałożenie masła orzechowego LIGHT na plamę, a potem pranie. Szczupak ma okres ochronny do 1 maja. Czasoprzestrzeń to odległość stąd do wieczności. Bruner grał Jagiełłę, a być może i na odwrót ? A Janda nie chciała na motor tak jak i Wanda nie chciała niemca.

Gość dziewczyno to nie ten
facet daj żyć jemu i sobie!!!! Żaden medyk nie przepisze Ci recepty na miłość... Rozumiem że nie chcesz być sama i potrzebujesz bliskości ale nie warto :O ten związek nie przyniesie nic dobrego ani jemu ani tobie :(

Gość zrezygnowanaaaaa
A może znajdzie lekarstwo na moja blokade .... moze jak w koncu dam chlopakowi to co powinnam zacznie sie ukladac ? ....

Gość szacunek do siebie
możesz się tak łudzić i jego zwodzić ale czas tylko pogorszy sprawę :O bardziej się przyzwyczaisz i będzie Ci trudniej odejść :( nic na siłę!!! Uwierz mi natura wie co robi...

Gość zrezygnowanaaaaa
:(:(

Gość zrezygnowanaaaaa
Bylam dzis u niego, krople przyszly ale nie dzialaja :( Bylo mi tak przykro, ze plakalam, plakalam i plakalam .... a on siedzial, ogladal tv a potem zasnal ....Jak odwozil mnie do domu to tylko zapytal czy zla jestem o cos .... :(

nie paranoja tylko fizjologia. jakims dziwnym trafem tak jestesmy zbudowani, ze mezczyzni sa najbardziej aktywni seskualnie do 20-30 roku zycia. kobiety w tym wieku nie sa tak ochoczo nastawione do milosci fizycznej. One natomiast okolo 30-35 roku zycia staja sie bardziej aktywne. kazdy seksuolog ci to powie. dlatego tak czesto kobiety dojrzale pociagaja mlodsi mezczyzni a mlodziencom podobaja sie tzw. doswiadczone trzydziechy ;) no i mezczyznom po 40-tce gdy juz sa mniej, ze tak nieladnie powiem, wydolni czesto podobaja sie 20 lat mlodsze kobietki, ktore sa znacznie mniej wymagajace w sprawach lozkowych. nie ma sie czyms przejmowac :) powodzenia :)

Gość zrezygnowanaaaaa
Ale zeby nic juz mnie nie krecilo ?? Kompletnie nic ??Nie kochaliśmy się ponad 2 mc .... a ja nadal nie czuje takiej potrzeby.Chyba nienormalna jestem.

a moze sie tak zestresowalas, ze blokujesz sie. musicie szczerze pogadac bo tu nie chodzi o ciebie a o was oboje i wasze udane pozycie :)

Gość natura jest mądrzejsza
od Ciebie :( Niestety nic nie możesz zrobić :( Ludzie często mylą uczucie z potrzebą bliskości, akceptacji itd. Sama pisałaś ze z poprzednim facetem było inaczej... Moim zdaniem powinnas sie wycofać z tego związku jak najszybciej bo i tak nic z tego nie bedzie tylko cierpienie, ból i żal. Przyjdzie miłość, przyjdzie pozadanie