Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grymasik

co to moze być?

Polecane posty

Gość grymasik

Od jakiegos czasu przychodzi moment, ze trace swiadomosc tego co się dzieje ze mną tj. gdzie jestem...takie totalne zacmienie trwajace 15 sekund ( moze wiecej) i czuje równiez ze moje ciało nie reaguje na nic, gdyby nie osoba obok stojaca przewrociłabym sie. Czy Wy tez tak czasami macie? Bo mnie to zdarza się juz od dłuzszego czas ale rzadko , moze raz na pol roku a teraz po kilka razy dziennie. Co to moze być?

Gość grymasik
dodam, ze nie jest to zwykłe omdlenie ( bo z tym tez mialam do czynienia). Ten rodzaj "zaburzen" jest znacznie inny. Nie jest mi slabo, tylko trace kontrolę nad tym co dzieje wokol mnie.

Gość GorzkoSłodkaJa
Bierz magnez w dużych dawkach (ok. 3 tabl. dziennie) przez jakiś czas. Powinno pomóc!

Gość Stanio
Mogę wiedzieć ile masz lat ? Może jesteś niedożywiona.

Gość Jasmin_Jesi
Ja tez mam taki problem, ale oprócz tego strasznie mi sie, tak jakby trzesa nogi! i mam wrazenie jakbym miala sie przewrocic! Nie wiem, co to moze byc?!

Gość grymasik
22lata. Moja waga jest w normie. Nie odchudzałam sie w ostatnim czasie.

Gość GorzkoSłodkaJa
Mówię wam, miałam to samo. Trzęsły mi się nogi, ręce, traciłam poczucie rzeczywistości, byłam rozdrażniona, zniechęcona do życia. Robiłam badania i nic. Lekarz kazał mi na próbę magnez brać - pomogło!!!!

Gość Jasmin_Jesi
Dziki ,,gorzko slodka ja'' (czy jakos tak) sprobuje ten magnez... a moe jeszcze mi ktos pomoze co zrobic ze sucha skora? Napisalam o tym nowy temat, ale niekt mi jeszcze nie pomogl :( prosze o pomoc!

Gość grymasik
GorzkoSłodkaJa rece i nogi mi sie nie trzesą, zniechecona do zycia tez nie jestem. wszystko przychodzi z nienacka. A kreciło Ci sie w głowie? Bo ja mam niezła karuzele. jak jeszcze siedzę to jest Ok ale jak stoję to juz zaczyna sie jazda:O

Gość Jasmin_Jesi
Ja mam tak samo! Jak siedze to nic mi nie jest, ale jak tylko chwilke postoje to strrrasznie jest! Jak gdybym stracila panowanie nad soba!

Gość GorzkoSłodkaJa
Kręciło się tak, że czasami musiałam chodzić trzymając się ściany, bo miałam wrażenie, że cały pokój się buja.

Gość Jasmin_Jesi
Ja mam tak samo! Jak siedze to nic mi nie jest, ale jak tylko chwilke postoje to strrrasznie jest! Jak gdybym stracila panowanie nad soba!

Gość GorzkoSłodkaJa
grymasik - z tym, że niektóre objawy, tak jak trzęsawki, że tak to nazwie, pojawiły się z czasem.

Gość Stanio do grymasik
Przepraszam, że Ci nie odpisałem od razu ale w taką ładną pogodę to wolę sobie posiedzieć na slońcu niż przy komputerze. Pozdrawiam.

Gość To fakttttttt
typowe objawy silnej anemii

Gość grymasik
dziekuje za odpowiedzi. To napewno nie jest anemia. Naprawde dobrze sie odzywiam. GorzkoSłodkaJa a mozesz napisac co dokladnie powiedzial Ci lekarz? Z czego to moze być?

Gość zapytam się wass
do lekarza!