Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Estymona

Jaki kolor ścian do czerwonych rolet?

Polecane posty

Gość Estymona

Gość Estymona

Gość tzw. stara biel

Gość Magnoliowa
Tylko popiel bym dała

Gość kocham urzadzać wnętrza
ja ostatnio robilam remont. tez mam czerwone rolety i czerwone dodatki oraz kanape -WYBIERZ FIOLET u mnie sprawdzil sie głęboki fiolet (nie siny ani nie wrzosowy) fiolet + czerwień = rewelacja. sąsiedzi po wizycie u mnie zrobili podobnie tylko że pomalowali tez na czerwono wnęki i pieknie się to komponuje. wyszło im równie wspaniale i ślicznie to wygląda, aczkolwiek jest bardzo odważne. ale fiolet w tym sezonie najmodniejszy to czemu by nie. w necie masz wiele propozycji, ja wlasnie pomysł na fiolet + czerwień podejrzałam w internecie :D

O! :D Ja mam fioletowe ścianki w domu i też wszyscy zazdroszczą :P:P Przedtem był błękit i nie wyglądało to najlepiej :O Dobrałam do fioletu srebrne dodatki i jest ... kosmicznie :D Polecam !! 🖐️

Gość Estymona
A gdzie to w internecie można podejrzeć? :)

Gość a ja bym
Ja bym zrobila kazda sciane w innym odcieniu cappuccino

Gość czerwien i fiolet
to zestawienie wykwintne i eleganckie. nowoczesne , jak dla mnie za bardzo - odważny ruch nie dla wszystkich. Może być ostro... :D ale warto zaryzykować tylko trzeba wybrać właściwy odcień ! ale nie bierz bieli ani pokrewnych - kremów itd... to nie jest fajne wyjście :O:O biel zbyt nudna i prosta - każdy tak ma, to już niemodne.a większość kremów wygląda jak brudna ściana od papierosów która kiedyś była biała... :O:O

Gość musisz poszperać fotek jest
pełno i propozycji ja tez stawiala bym na fiolet sama to planuje i tez z czerwonymi dodatkami lub ewentualie te srebrne tez fajne albo pomarańcz. ale jak czerwone rolety to pomarancz odpada na banka ! do czerwieni poza fioletem tak na dobrą sprawe mało pasuje a bieli nie polecam. wybierzesz na pewno śliczny kolorek! :):)

Fioletowe ścianki to teraz szał ale pamiętaj że inaczej wyglądaja w świetle dzinnym a inaczej w sztucznym (wszystkie farby tak maja) np u hanan tak jest ze w dziennym są śliczne ale wieczorem w świetle lamp robi się zbyt ciemno jak dla mnie, chyba że ktoś lubi nastrojowo (sama to podrobiłam i nie załuje bo mam tez dwie na fiolet ścianki) tylko że ciut jaśniejszy :D