Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAE

Ból po prawej stronie brzucha. CO TO JEST???

Polecane posty

Gość gość
Mam to samo- kłucie, szczypanie, ciągnięcie promieniujące do pleców. Męcze się z tym już parę lat z przerwami - można się przywyczaić. Wszystkie badania wychodzą dobrze, usg robione co roku i zero diagnozy. Lekarz zaproponował tylko tabletki na uspokojenie i przeciwbólowe

Gość gość
ZJD to jest

Gość gość
Mam to samo kłucie z prawej strony w podbrzuszu byłam u ginekologa i stwierdził ze to może być od kręgosłupa najcześciej kłuje jak siedzę i sie poruszam podczas lezenia wogole. Ostatnimi czasy dużo ćwiczylam wiec może lekarz ma racje. Brałam takie tabletki roślinne na zapalenie pęcherza i bóle ustopily ale po tygodniu znowu.lekarz wykluczył zapalenie pęcherza nie ma bakteri w moczu. Ja sie chce tego pozbyć ......

Gość gość
bóle brzucha mogą mieć baardzo różną przyczynę, chyba warto zrobić USG brzucha np w http://www.gabinetusg.com.pl/ bo to badanie sprawdza stan iluś narządów naraz

Gość gość
Podnosze temat.Czy ktos juz sobie poradzil z tym problemem? Ja czuje jakby mi tam cos sie ruszalo w dole brzucha po prawej str.Wyrstka juz nie mam,wiec odpada... Czasem skurcze,klucie.Przechodzi po oddaniu gazow,potem znow wraca. Boje sie ze mam tasiemca :O

Gość gość
Widze, ze nie jestem.sama z tym problem, tez mam ciaagke klucia w prawej dolnej stronie brzucha, usg ok, ginekolog tez, internista dal leki na depresje a ja nadal sie mecze. Najbardziej boli przy poruszaniu sie.