Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morQ

pomoc w ang...

Polecane posty

Bardzo prosze o pomoc w napisaniu kilku rozmowek, sama nie potrafie sobie poradzic (nie zdaje matury z ang a musze przygotowac sie do nizej wymienionych rozmowek) 1.W biurze informacji turystycznej zapytaj o: -jakie sa ciekawe miejsca ktore mozna zobaczyc -godziny otwarcia muzeów -nr. tel do schronisk mlodzieżowych w centrum mista 2.Jestes w Londynie, chcesz kupić bilet lotniczy z Londynu do Warszawy, zapytaj: -czy sa wieczorne polaczenia z wa-wa -mozliwosc rezerwacji na wybrany termin -jaka jest cerna biletu i czy sa znizki dla studentow 3.na dworcu kolejowym pociag na ktory czekasz ma duze opoźnienie, zapytaj w informacji: -o powod opoźnienia pociagu -czy jest inny sposob aby dostac sie do wybranej miejscowosci -czy mozliwy jest zwrot biletu i odzyskanie za niego pieniedzy 4.Jestes w NY chcesz poleciec samoloten na Floryde, zapytaj; -o godziny odlotu samolotów -o cene biletu -jak dlugo trwa podroz 5. Chcesz wynajac pokoj w hotelu na kilka dni, dzwonisz, zapytaj: -ile kosztuje doba hotelowa -jak wyposazone sa pokoje -czy wyzywienie jest wliczone w cene 6.Jestes w hotelu, dzwonisz do recepcji: -zapytaj czy jest mozliwość obudzenia sie nastepnego dnia o 5 rano -dowiedz sie o ktorej godzinie musisz opuscic hotel -poinformuj ze w twoim pokoju nie dziala radio 7.Chcesz wyjechac do Szwecji, dzwonisz do biura podrozy: -powiedz dlaczego chcesz pojechac do szwecji -zapytaj jaka jest tam teraz pogoda i czy przybywa tam teraz wielu turystow -zapytaj o koszt tygodniowej wycieczki i rodzaj zakwaterowania 8.chcesz wynajac na kilka dni samochod, zapytaj -jakie sa dostepne samochody -o koszt wyporzyczenia malego samochodu na 3 dobry - czy mozna przedluzyc termin korzystania z samochodu. Bardzo prosze o pomoc, chcocby w czesci tych rozmowek.... Chocby o podanie potrzebnych wyrazen... Licze na Ciebie.

a moze ja napisze a ktosa mi spradzi?? zgadzasz sie>

Gość ok dawaj ja sprawdzę
chociaż lepiej jakbyś wzięła ze 2-3 godziny korepetycji

Na kiedy potrzebujesz tę pracę? Mogę pomóc tobie w napisaniu, jednak dopiero w środę. Jutro mam dwa sprawdziany, więc muszę dziś przysiąść do swoich zajęć:)