Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EBE

LENIE!

Polecane posty

Normalnie mnie trafia,ze ludzie moga byc tak leniwi Moj tesc zabral sobie dzis wolny dzien bo mu sie syn rozchorowal. Dodam,ze nic przy nim nie zrobil. Nawet sniadania mu nie podal! Jak wrocilam z pracy (tesciowa tez pracuje i wrocila dzis pozno) to pierwsze o co mnie zapytal to czy moglabym zrobic zupke synowi? Z racji,ze bardzo lubie tego malucha ( ba- nawet gdybym go nie lubila to i tak bym sie nim zajela) podalam mu zupke. Moj tesc w tym czasie zrobil sobie jedzonko, wzial pilot do dloni i udal sie na kanape by spedzic na niej 5h :/ MASAKRA! Normalnie cos mnie trafia jak widze takich leniwych ludzi!!!!!!

Gość hahadeszczhahah
no fakt lenie. :/

Nie chcialo mu sie poczekac. Kiedy ja ja gotowalam on w tym czasie smazyl sobie kielbaski pogwizdujac. Nie jest zlym czlowiekiem ale ...... TRAFIA MNIE JAK WIDZE TAKICH LENIWYCH LUDZI!

Gość uwaga lenistwo
to może być deoresja

Tu sie nie ma z czego śmiac tylko płakac! :/ Pytanie do Was - często wams ie zdarza miec taki dzien,ze nic nie robicie? Tylko lezycie na kanapie i ogladacie TV? Dla mnie jest to nie do pomyslenia!

Bardzo często:) Ale wiadomo jedzenie przygotowuje, sprzątam w kuchni itp. Jednak wizja spędzenia całego dnia na kanapie jest jak najbardziej w zasięgu mych możliwości:)