Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farciarzP

Pierdzenie w czasie seksuP

Polecane posty

Gość farciarzP

W weekend jak uprawiałem seks z moją dziewczyną to... hmm... zdarzył mi się kilka razy donośnie pierdnąć. Na swoje usprawiedliwienie mam to, że byłem totalnie narąbany i ona też (po domowej imprezie to było). Jej to specjalnie nie obeszło (była zajęta zostawianiem krwawych szram na moich placach:), mnie zresztą też (w końcu byłem pijany, to moje usprawiedliwienie, normalnie swoje zadowolenie objawiam w bardziej kulturalny sposób:P) ale jestem ciekaw co na taką sytuację inne kobiety. Obrzydziłoby Was to? I w ogóle miałyście (mieliście? jeśli wejdą tu jacyś faceci) coś takiego? pozdro

Gość farciarz
up

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiesz co ja mialam tak glupią sytuacje ze masakra............. robie dobrze mojemu facetowi ustami...... i jakos taka pozyjca moja byla ze mi tez gaz wyszedl! bylo mi tak glupio i zaczelam sie smiac a moj facet w mega extazie tylko mowil zebym nie przestawala :) hahahha masakra , ale wstyd :):) a co do Twojej sytuacji hmmmm to nie wiem jaka dziewczyna :) ja po moim przypadku teraz inaczej na to patrze , jak bym wczesniej tego nie doswiadczyla to chyba bym sie glupio czula jak by Tobie podczas seksku tak cos wyskoczylo :)

Gość Kaila0
Mnie by to bardzo obrzydziło. Trzeba zatykać dupę, a nie kurde.