Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albbbaaaaa

Korekcja nosa???

Polecane posty

Gość Albbbaaaaa

Strasznie przezkadza mi mój nos...tzn jest duży i garbaty.... tragedia... co myslicie o korekcji?

Gość trishhh
mysle ze jesli faktycznie jest brzydki i rzuc sie w oczy to korekta jest najlepszym rozwiazaniem

Gość czaczacza
lepiej poczytaj jakies forum np beauty zanim zaczniesz na powaznie o tym myslec

Gość Albbbaaaaa
zastanawiam się powaznie....ceny trochę mnie matrwią ale cóż...

Gość wzzzzzzzzzzzz
slyszalam ze koszt srednio 8 tys to nie az tak duzo :D ale to bardzo bolesne no i nie ma gwarancji ze bedziesz zadowolona, aczkolwek ja tez chetnie zmienilabym swoj nos, nie jest ani garbaty, ani zadarty, nie ma w sumie wyraznej wady, ale przeszkadza mi jego koncowka :D mam dosc szeroki na koncu i przez to wydaje mi sie byc duzy :/ chociaz inny twierdza ze przesadzam mi on przeszkadza i mam kompleks ehhh ... slyszalam ze taki ksztalt trudno zmienic, bo w koncu nie wytnie sie nadmiaru skory :P:P

Gość valerian
od tego się zaczyna..potem będziesz zbierać na poprawę czegoś innego....a może lepiej za tą kasę kupić książki i zaimponować facetowi wiedzą a nie wyglądem ?

Gość sefsfsfsf
niestety ale najpierw musi zaimponowac wygladem zeby chcial z nia rozmawiac:P

Gość valerian
skoro wybiera takich co musi zaimponować wyglądem to faktycznie książki jej nie potrzebne..........ja jednak wole oczytaną z gorszym nosem niż , snobkę z idealnym....

Gość +meve+
a ja zrobiłam sobie korektę nosa 11 lat temu i jestem bardzo zadowolona, choć do tej pory pamiętam jak bardzo bolało, ale było warto bo mój nos był moim największym kompleksem.

Gość sefsfsfsf
dobra, dobra, kazdy tak mowi... a w na ulicy czy w kazdym innym miejscu podchodzi sie tylko do tych atrakcyjnych tzn. z malym noskiem... wiem to z wlasnego doswiadczenia:P

ja mysle że warto. nos jest jedna z najbardziej widocznych czesci ciała. jesli jest mały i zgrabny to przewaznie sie go nie zauwaza, ale jest jest wielki, krzywy albo garbaty, od razu przykuwa wzrok w negatywnym tego slowa znaczeniu... to nie wypychanie cycków czy pompowanie ust. chyba roznica jest oczywista

Gość sefsfsfsf
meve a u kogo robilas korekte?

Gość sefsfsfsf
nos jest jedna z najbardziej widocznych czesci ciała ------------------------------------- i w zwiazku tym rowniez jest to skomplikowana operacja... ja marze o niej od dawna, ale ciagle odwagi brakuje...

Gość Albbbaaaaa
+meve+ ile płaciłaś za korektę?

Gość wzzzzzzzzzzzz
pytanie do dziewczyn chcacych zmienic nos : jakiego rodzaju sa to wady ?? macie garbate, zadarte, czy przyslowiowe kartofle?? bo slyszalam ze niektore ksztalty trudno jest widocznie zmienic :(

Gość Albbbaaaaa
uppupup

Gość valerian
i ktoś mi powie, że kobiety nie są próżne...........

Gość dejot
są i to bardzo...

Gość sefsefsef
prozne? dlatego ze chca zmienic swoja wade i pozbyc sie mega kopleksow ? glupi jestes:P proznosc jest wtedy gdy chca zmienic cos co jest ladne na jeszcze ladniejsze...