Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alko

zaproszenie na slub

Polecane posty

Witam mam pytanie czy jesli dostałam zaproszenie na slub i wesele przez gg to wupada iść ?? czy może raczej dostałam to zaproszenie aby nie iśc no bo w sumie wszyscy moi znajomi dostali do ręki zaproszenie Możecie poradzic co mam zrobic :) bo mi sie wydaje, że to takie zaproszenie na odczepnego

Gość jak na ślub od dalszych znajom
ych to można isć. Ale na wesela prosi sie osobiscie, lub wysyła poczta, gdy to niemożliwe. Ja bym sie czuła z lekka obrażona.

Gość chyba raczej na odczepnego
a za ile dni to wesele? moze zapraszali ludzi i pozniej jak ludzie potwierdzali to ktos nie przyjdzie i stwierdzili, ze zaprosza kogos innego na to miejsce? ale w takiej sytuacji tez przydaloby sie zaproszenie. a na gg masz pewnosc, ze rozmawialas z przyszla panna lub panem mlodym? moze to ktos sie podszywal i kwal robil?

Gość taka prawdaa
ci co cie zaprosili to nieokrzesane swinie..powinni albo przemilczec sprawe albo zaprosic w taki sam sposob jak reszte :) ja bym nie poszla ..no na logike? wiesz gdzie dokladnie jest slub? adres jest na zaproszeniu a dopytywac sie w zadnym wypadku nie wypada

Gość dssssssssssfffffff
ja bym poczula sie obrazona i nie poszla. dopuszczalne jest wysłanie zaproszenia (mily bylby tez telefon) ale nie gg czy sms. chyba ze to twoja jakas najblizsza psiapsiola ktorej kultura nie jest najblizsza rzecza, to ejszcze mozna przemilczec.