Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bloem

Zalamalam sie...

Polecane posty

Gość Bloem

Nie wiem co mam zrobic...moj facet zostal zwolniony dzisiaj z pracy. Oskarzono go o kradziez bagatela 500zl. Pracowal tam ok. dwoch miesiecy. Dzis mial spotkanie z sZefem i ten go zwolnil, bo stwierdzil, ze nie moze mu ufac. Z jedej strony jestem potwornie wkurzona, ze nie bylo dowodow na to, ze ukradl, ale jako nowy on dostal po dupie. Moj facet takze sie zalamal. dzis po raz pierwszy od 5 ciu lat widzialam go jak plakal. to jest druga praca jaka stracil w przeciagu 4 miesiecy...pomzcie, jak mam go postawic na nogi, jak mu pomoc, jak wybrnac z tej sytuacjii

Gość Maciek z zagranicy
Jak plakal to nie facet. Moge Cie zasponsorowac, podreperujecie budzet troche.

Gość Bloem
Maciek z zagranicy--> ja mowie powaznie, jest mi ciezko i jemu tez

Gość Maciek z zagranicy
No to bedzie Wam latwiej jak pare tysiecy wpadnie ... podajesz wszystko jak na tacy a tu nawet dziekuje nie ma :(

Gość a czym się zajmuję Twój facet
muszą mu najpierw udowodnić, że coś ukradł żeby go móc zwolnic !

Gość domina86
hej. ja mysle,ze troche panikujecie. spokojnie, stracil prace, no trudno ,wiadomo, to stresowa sytuacji,ale pzreciez to nie znaczy ze nie znajdzie nowej. mysle,ze najwazniejsze teraz jest zebys ty byla pozytywnie nastawiona i go podtrzymywala na duchu., Dacie rade!

Gość Bloem
Dziekuje wam kochane za wsparcie...sytuacja jest o tyle stresowa, ze ja za chiny na nie utrzymam..nadal studiuje, dorabiam, ale to starcza tylko na najpotrzebniejsze rzeczy typu jedzenie...on sie zalamal bo wie, ze ja nie oplace czynszu bo za co

Gość miłość to żaden film
kobieto no proszę Cie :O Kochaj go przytulaj pokaż mu że pierdolisz tą prace, że znajdzie lepszą że to nie jest żaden problem, że są na świecie dużo bardziej istotne sprawy niż praca z jakimiś posranymi ludzmi :O i że jesteście razem i tylko to sie liczy i możecie swoją miłością góry przenosić :)

Gość porshe9111
to idz na ulicje albo skorzystaj z propozycji macieja jak jestes ladna duupa to zarobisz nawet kilka tysiecy na miesiac