Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świadkowa_28

Czy jako świadkowa mogę umalować się i uczesać SAMA?

Polecane posty

Gość świadkowa_28

Doradźcie mi.Będę świadkową. Mam półdługie - lekko cieniowane, najdłuższe do łapatek, brązowe, proste (falujące), gęste i błyszczące włosy. Nie znoszę uczesań przez fryzjerki-mam przykre do swiadczenia. Czy doradziłybyście mi prosta,ale elegancką własnoręznie zrobiną fryzurę z moich włosów. Umalować chce się sama.Mam gładkę i dobrą cerę, zresztą na to szkoa mi kasy.Wolę im dać więcej. Proszę doradźcie!!!!

Gość świadkowa_28
plissss

Gość świadkowa_28
byle nie takie pudelkowe.Chciałam ravzej grube wałki, by lekko podnieśc,ale mi nie tyl chodzi o fryzurę ile CZY WYPADA TAK SKORMNIE??

Oczywiście, że wypada. :) Pofaluj sobie delikatnie włoski, jakoś ładnie upnij i będzie ok. :) Nie musisz iść do fryzjera. :) Ja np na studniówkę sama sobie robiłam fryzurkę. :p

Gość świadkowa_28
panna m łoda to moaja dalsza (nie wiem czemu mnie wybrała na świadka) koleżnka.Wesele będzie gdzieś na 80 osób.Sukienkę mam 2 częsciową : spónica plus gorser o do tego żakiecik w kolerze bordo opalizujące. Nie chciałabym wyglądać jak kukła,albo stara ciotka, koków nie lubię,a chciałabym lekką fryzurę.Tylko nie chciałąbym,żeby panna młoda pomyślała,że pozałowałam kasy na jej wesele....Sama nie wiem...

Głupio myślisz i tyle Ci powiem. :) Masz wyglądać ładnie i czuć się dobrze. I nieważne czy sama się do tego stanu doprowadzisz czy też pomogą Ci w tym fryzjer i kosmetyczka. :p

Pożałowałaś kasy na wesele ?? co za bzdury !! Sama będę w przyszłym roku panna młodą i w życiu tak bym nie pomyślała o świadku lub o innym gościu...

Gość oczywiscie ze mozesz
nie rozumiem problemu.

Gość świadkowa_28
Rozsądnie Dziewczyny myślicie i ja planuje zrobić makijaż i fryzurę sama,ale ta moja koleżnka już mi poleciła chyba z 5 salonów łącznie z cenami....

Gość świadkowa_28
Boję się trochę,że może będę wyglądałą za skormnie,ale w końcu to opna będzie gwizadą wiczoru.Staram się jej pomagać, oferuję pomoc...

Lol! To mnie teraz zaskoczyłaś... Ale ja bym się nie przejmowała. :) Skoro umiesz się sama umalować i uczesać to po co wydawać kasę? :) Ja zawsze robię to sama. :D Doszłam do wniosku, że oddam się w ręce specjalistów dopiero wtedy, kiedy sama będę wychodzić za mąż. ;) O ile w ogóle kiedyś to nastąpi. :p

o kurde, ale rpzeciez swiadkowa to nie panna mloda! Tobie nikt prostow twarz nie ebdzie pstrykal fotek, nie beda sie z Toba wszyscy calowac ani takie tam....mozesz z tym makijazem i fryzura wyluzowac, to od ciebie zalzy, czy amsz kase, aby sie mowiac po prostu - odpicowac- na ta impreze czy nie.

Gość świadkowa_28
Z kasą u mnie średnio, nienajgorzej,ale kokosów nie mam.I chicłabym wyglądać normalnie a nie jak kabaretowa barbi...sama nie wiem.nie chodze po balach, rautach,weselach i zwyczajnie sie na tym nie znam...

Dziewczyno sama zrób się na bóstwo i naprawdę niczym się nie przejmuj. :)

Gość świadkowa_28
no właśnie ja nie wiem na ile sama skomonuję się stosownie do okazji...Ech...Tak to jest jak człowiek dziczy i nie chodzi, to óźnie truje na forum...

Gość Viss
w życiu bym nie pomyślała, że to taki dyleamt. Jak uczeszesz się i umalujesz sama świat się nie zawali. Powiedz, że czesalas sie u fryzjera. Odrazu bedą mowić jak cudnie;]

Moim zdaniem, wystarczy podreślić skęt, podpiąć ładnymi wsuwkami (czy w czym Ci ładnie do twarzy) i tyle. Nie musisz iść do specjalisty :D Tylko sprawdź, czy masz w domu dobry lakier, czy działa lokówka, itp ;)

Gość łomatko_
jako ŚWIADEK, a nawet jako panna młoda mozesz zrobić to wszsytko sama :P nikt nikomu nie kazde korzystać z usług fryzjersko-kosmetycznych :P ja osobiście na bank bym sie czuła lepiej w swoich włosach niż w fryzurze ułożonej przez fryzjera :P

Gość świadkowa_28
i teraz tez nie wiem, czy umyc się sama, czy oddać się do myjni, łaźni, oczyszczalni? Bo nie wiem, czy nie będę za słabo/ za skromnie wymyta... nie wiem, nie wiem, nie mogę od miesiąca spać...

Gość świadkowa_28
Twen ostatni wpis to nie jak.Domyślam się,że moje pytania są śmieszne,a jak ktoś nie chodzi po weselach a nie chce się wygłupić to woli zapytać;)

Gość świadkowa_28
tylko, że własnie tak naprawdę, to tego wątku nie założyłam ja, tylko inna osoba, bo nie wiedziałam, czy mogę zrobić to sama...

Gość kwa-kwa
kochanie, "zrob sie" samodzielnie, jesli tylko masz taka ochote! uwazam, ze czasem faktycznie kosmos-kasa idzie na te rzeczy, wiec bedzie taniej i bedziesz miala dokladnie to, czego chcialas! nie przejmuj sie ludzmi! no i mozesz innym gadac, ze bylas u fryzjera ;-) aha! - proponuje Ci na tydzien lub dwa przed weselem odwiedzic fryzjera w celu podciecia koncowek, czy "nadania ksztaltu" swoim wlosom (ewentualnie farbowanie), przejrzyj kilka katalogowz fryzurami i pozniej zrob sobie kilka prob w domu, np. nawiniecie wlosow na walki i delikatne ich podpiecie... powodzenia!