Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mira z Ilawy

Czy to zdrada? RANIE Go?

Polecane posty

Gość mira z Ilawy

Mam przyjaciela spotykamy sie czasem raz w miesiacu na kawe tak dla relaxu,posmiac sie troche,dobrze sie rozumiemy. I stalo sie zegnajac sie z nim podeszlam do niego blisko, przytulilam go i spytalam czy moge go pocalowac,,zgodzil sie.Niewiem co wemnie wstopilo zaslonilam mu oczy i skradlam buziaka... on zaraz po tem popatrzyl na mnie i zrobil to samo tyle ze bez zakrywania oczu...serce mi walilo... Mam meza-kocham go ale od taamtego czasu mysle o moim pocalunku z innym Czy ja Go tym ranie, czy to zdrada??

Gość mira z Ilawy
i co ja mam zrobic

Gość ooootioyisroyt
uciekaj !!

jaki to byl pocalunek ? buziak w ppoliczek, ten sam buziak ale w usta czy taki dluzszy pocalunek w usta.ostatni moim zdaniem jest zdradzajacy a ten pierwszy w policzek kumpelski

Gość mira z Ilawy
to bylo takie mocne musniecie w usta tak ze pociaglam jego warge...(sory za okreslenie) nie potrafie lepiej tego opisac ale wiem ze oboje chyba zagralismy nie fer.... ciezko mi strasznie on nie powinien tak zareagowac chyba??? dlaczego tak zrobil...hm

Gość moimoza
ranisz ich oboje

moim zdaniem to zdrada.prezpros go za tamta sytuacje (tego kolege, nie meza) i nie rob tego wiecej bo nawet nie zorientujesz sie jak szybko posuniecie sie dalej.nie rob i wymaz z pamieci

Gość mira z ilawy
zastanawia mnie tylko co bedzie jesli on napra1wde cos do mnie czuje- i dlaczego na to pozwolil wiedzac ze mam meza

jesli sie okaze ze on cos czuje do Ciebie to chyba nie zostawisz meza!! Twoj maz tez Cie kocha.on pierwszy Ciebie nie pocalowal, to Ty podeszlas.nie zareagowal bo pewnie zaszybko zadzialalas.nie powtarzaj tamtej sytuacji jesli nie chcesz zeby Ci sie malzenstwo rozpadlo.jak powtorzysz to beda kolejne calunki i posuniecie sie dalej......

Gość iloncia
porozmawiaj z Nim

Gość hejk kolezanko
myśle ze to jest zdrada , a poznalas po tym ze smuiemnie sprowadzilo cie miedzy innymi na kafeterie

Gość glosuje na ten
watek, jest zdecydowanie najbardziej debilny nna calej kafeterii:))

Gość gyjfgeufyerughegr
a jak Ty byś się czuła, gdyby Twój mąż tak postąpił??czułabyś się zdradzona??

Jestem czasem w Iławie Taka trochę mieścina a ludzie od rana na chwiejących nogach I jakos nie widać policji