Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

DOBRE NUMERY NA PRIMA APRILIS !

Polecane posty

jutro dzien w ktorym mozemy pozartowac sobie z ludzi,robic im smieszne numery.pochwalcie sie jak kiedys kogos wkreciliscie ! :)

Gość mnie wkrecił
mój wujek. Powiedział, że pod lasem wylądowało UFO i ja głupia pognałam zobaczyć. :O Na swoje usprawiedliwienie dodam, że miałam wtedy ze 12 lat. A ja wkreciłam ojca kiedyś, mówiąc mu, ze sąsiad chciał pożyczyć siekierę, ale nie mogliśmy znaleźć i pjciec popędził wtedy do sąsiada z siekierą na plecach. Szkoda, ze nie widziałam miny sąsiada.

kiedys bedac w domu zadzwonilam z tel komorkowego na stacjonarny.powiedzialam siostrze odbiesz bo ja teraz nie moge (udawalam ze cos pilnie robie na kompie) .biedna siostra leciala szybko odebrac tel ,jak wrocila do mnie to lezalam ze smiechu krzyczas PRIMA APRILIS!

chce wykrecic numer mojemu facetowi,ale nic nie przychodzi mi do glowy,pomozcie cos wymyslec,dodam,ze sarkazm wylazi mu uszami,wiec pora mu utrzec nosa;P

sorry ona..82,wiem,ze to twoj topik,ale zemsta jest slodka,zwlaszcza dzisiaj,bo wszytko mozemy traktowac z przymrozeniem oka;-)

lalka nie przepraszaj.pisz tu co chcesz.ja chetnie tez wykorzystam dzis jakis numer jak cos tu podpowiecie;)

Gość xXxmisskissxXx
Zadzwoń na jego telefon i powiedz. Wiesiek! Wiesiek halo! Wiesiek to Ty !?! xD