Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniusiaaa88

jestem zbyt rozrywkowa

Polecane posty

Gość niuniusiaaa88

moj chlopak pozwala mi samej chodzic na imprezy (mysli ze ide na nie z kolezankami) a ja na tych imprezach caluje sie z innymi facetami, kilka razy doszlo nawet do tego, ze robilam niektorym nawet loda. ale ogolnie dobrze mi z tym, moj chlopak nawet sie tego nie domysla, wiec nie wiem czemu wszyscy oburzaja sie i rozpaczaja, jesli mowa o zdradach. ja robie to praktycznie co tydzien i niczego nie zaluje.

juz po? wygadała sie? to w.y.p.i.e.r.d.a.l.aj. 🖐️ kogo to obchodzi :/

Gość niuniusiaaa88
czemu tak brzydko do mnie?

Gość niuniusiaaa88
nie chwale sie, ale chce, zeby wszyscy wiedzieli, ze takie osoby tez istnieja i nie sa wcale gorsze od innych.

Gość taka prawda ona
sa wiecej niz gorsze :-P

Skoro nie są gorsze od innych, to po co się tłumaczysz? Gdybyś czuła sie w 100% pewna tego, że nie robisz nic złego, to nie zakładałabyś tego typu tematów na kafe. Czego oczekujesz? Że Cie ludzie zjadą od góry do dołu za kurwienie się? Czy tego że zaczną Ci współczuć faceta co to jest zaślepiony i nic nie widzi, i jest tak fatalny, że musisz się pocieszać innymi na imprezach. Żałosne.

Gość Zainteresowany tematem
A jakie jest właściwie Twoje pytanie? Dlaczego umieściłaś to na forum, skoro uważasz, że jest to normalne... :)

Zresztą OK. Jeśli robisz to z wieloma partnerami i nie przymuszasz ich do tego, wasza sprawa. Każdy ma prawo żyć według własnych zasad moralnych. Tylko po co Ci w takiej sytuacji chłopak, co? Nie uważasz, że to właśnie jest dziwne? Bycie ze sobą polega na czymś innym chyba... To jak? :P

Halo! Autorko pytania! Jesteś? :|

Hejki.NIuniusiaaa ;)Przejmuj moje oczko.Trzymam za ciebie mocno kciuki i zycze ci samych wspanialych doznan w trakcie co tygodniowych szalonych zabaw !!!Niezle sobie froowasz!!!Trzymaj fasonik!!!Chetnie pogadam z toba o tym jak to sie spedza wolny czas na dobrej bibie.co ty na to?