Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JeszczeWciążNadalDziewica

Pytanie do Panów....

Polecane posty

Szukanie dziury w całym nie, nie po to pisałam i nawet jesli wszyscy staraliby sie wybic mi z glowy to czekanie to i tak po tym co bym usłyszała nie wybieglabym na ulice prosić pierwszego napotkanego żeby mnie rozdziewiczył bo inaczej mój przyszły partner żle sobie o mnie pomyśli... :P Tego pytania nie zadałam tez po to zeby dowiedziec sie co mam robic: "czy moge dalej czekac, czy spolecznosc forumowa poprze moja decyzje?" :P "a może wszyscy poprą moją decyzję i zaczną mnie wychwalać pod niebiosa..." :P komiczne, Nie potrzebuję utwierdzania mnie w slusznosci tego co robie... Szukanie dziury w całym masz racje - uslyszałam rozne odpowiedzi i dobrze... jasne ze najmilej byloby uslszec same zapewnienia o tym jak to jestem wspaniala, wytrwala, wartosciowa itp itd bo to dodaloby mi pewnosci i połechtao mile gardełko ;) ale nie jestem próżna: nie czekałam na to i wiedzialam tez ze tak nie bedzie (i dobrze) Tak jak i w realnym swiecie rozne sa sposoby patrzenia na taka sytuacje tak i tutaj ludzie roznie sie wypowiadali: dobrze ze nie wszyscy powiedzieli ze to super/piekne/wartosciowe (bo bym nie uwierzyla ze wszyscy tak mysla) ani ze to zle/nienormalne/chore bo mam nadzieje ze nie wszyscy tak mysla.. ;) jednym slowem dziekuje za wypowiedzi - wszystkie ;) mykam na basen, pa

witam wszystkich. witam Autorkę Szukanie dziury w całym - jesteś niesamowity!!! Twoje wypowiedzi poruszyły mną dogłębnie!!! Któryś raz z rzędu chylę czoła na tym topiku. Tym razem przed Tobą:D Szacun!!!

Gość a mój facet
komiczny, moze centralny sobie odpuscimy na pierwszy raz, ale zapewniam cie, ze miejsce bedzie ekscytujace:) Dobrej nocy wszytkim:)

a mój facet - dobrej nocy taki jeden zwykły facet - witam ;)