Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JeszczeWciążNadalDziewica

Pytanie do Panów....

Polecane posty

Gość dama-z-charakterem
milo sie klikało- wyszlam nareszcie ze strefy podgladactwa i czynnie sie udzielilam;)a co!:) Wszystkim Wam- spokojnosci na noc:)papa

kolejny krok to bedzie zaczernienie pseudonimu... ;) pozdrawiam i życzę dobrej nocki

mówisz - masz ;) skoro towarzystwo idzie spać to pozostaje mi tylko życzyć dobrej nocki ale mam nadzieje ze jeszcze inni Panowie wyraża swoją opinię bo aż trudno uwierzyć w to, co czytam... Dzis chyba tylko mili Panowie nie śpią... ;)

Gość andrew77
hmmm wiec jeszcze ja sie wypowiem- zanim sprobujesz odgadnac jego reakcje, pomysl co ty zrobisz gdy on ci powie ze jest prawiczkiem dajmy na to 25letnim;)

Gość andrew77
podbijam do 3!:D

Gość andrew77
chyba autorka obecnosci nam nie sprawdza ;P a szkoda;)

zaraz założe dzienniczek... ;)

andrew77 a jesli on powie ze jest prawiczkiem to naprawde nie bedzie to dla mnie problemem... przeciwnie - jesli mial wczesniej inne dziewczyny a nie ciagnal ich po spotkaniu czy dwoch do łóżka to tylko dobrze o nim świadczy... jest tez element doswiadczenia: czylabym sie jak dziecko jakbym wiedziala ze moj prtner ma ogromne doswiadczenie i wiele kobiet "na koncie" a ja nic... a tak, odkrywalibysmy wszystko razem, po kolei... ;)

Gość andrew77
na tej samej zasadzie to dziala w druga strone:)wartosciowy czlowiek jest tolerancyjny-czy jakos tak;P

ale ten wartosciowy czlowiem mmoze tez preferowac kobiety z doswiadczeniem a nie takie co to dopiero zaczynaja... no i moze tez byc zdziwiony/zszokoany ze mimo 25 lat ona nic... :O

Gość andrew77
no to trudno- okaze sie ze preferuje tez inne;)glowa do gory jak kocha to mu to wielkiej roznicy nie sprawi.dlatego tez peanow na swa czesc sie nie spodziewaj, bardziej po prostu braku konkretnej opinii:)

Gość andrew77
tez mozliwe,przypadki chodza po ludziach ;P

taki jeden zwykły facet - zabrzmiało pompatycznie ale miło :P andrew77 - nie czekam na ołtarzyki ani wycieczki do Cżestochowy na kolanach jak to ktoś tam deklarował ;) mam tylko nadzieje ze nie bedzie to dla niego jakas przeszkoda...

Gość ja11111111111111
chyba bym był zadwowolony

Gość andrew77
jesli bedzie- to takiego z cala pewnoscia i przekonaniem mozesz olac:)calkiem serio mowie:)zeby potem nie plakac jak to wiekszosc kobiet czyni.

nadaldziewico po co ty kobieto komplikujesz wszystko :p jak bedzie mu zalezec, a ty bedziesz neidoswiadczona to poswieci swoj czas i cie nauczy a jak bedziesz bardziej doswiadczona od niego to bedzie chcial sie uczyc od ciebie czym tu sie martwic? rozumiem jakbys puszczala sie naokolo i byloby ci wstyd z tego powodu, ale wstydzic sie ze nie szlas z kazdym chetnym tylko czekalas az stwierdzisz ze jestes gotowa, to sorry, naprawde glupota jesli bylas na tyle madra zeby czekac do takiego momentu w ktorym bedziesz ty chciala z kims konkretnym, to nie poprzestawaj na tym i badz dalej madra wybierajac kogos kto nei tylko cie nei wysmieje, ale doceni na dodatek

tez uwazam ze takiego nalezy olac choc pewnie dolaczylabym do tyc wspomnianych placzacych kobiet, gdybym poznala jego reakcje...

sumienie k - i tu masz racje - komplikuje (bo sie boje) i jak to kobitki maja w zwyczaju przewiduje 1001 mozliwych wersji zdarzen... dlatego tu byla potrzebna, stanowcza, meska opinia/wypowiedz moze reczywiscie bede miala w koncu troche szczescia i trafie na tego wlaściwego, który "nei tylko nei wysmieje, ale doceni na dodatek"... ale to juz chyba nie dzis - oczeta mi sie kleja wiec zycze wszystkim Panom dobrej nocki 🖐️