Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

nie spicie jeszcze..... prawda

Polecane posty

Gość siedem groszy
Swinkowa.. Jak tam z praca? Odeszlas? Jak sobie poradzilas?

Gość Gdansk38
Nie spimy!

Gość Gdansk38
Pije winko,przygrywa mi Alicia Keys i tak sobie pomysluje?

siedem groszy -> calkie , calkiem....niepotrzebnie sie martwilam , szefowa okazala sie super...teraz jestem tam ostatni tydzien , a od poniedzialku nowa praca, strasznie sie ciesze...chociaz smutno mi troche :) niestety mam teraz nowa dziewczyne i musze ja "szkolic" , wiec malo mam czasu na kafe :( cos stracilam? :D

Gość siedem groszy
Swinkowa .... nic nie stracilas... Ale smutno bez Ciebie. Te tlumaczenia z angielskiego tez nie takie plynne jak Ciebie nie ma. Mam nadzieje, ze nowa praca pozwoli Ci posiedziec z nami dluzej. Good luck!!!!!!!!!

a dziekuje ksenia , dziekuje...ja dopiero sie zbieram do spania .... ale brakuje mi kafe ( musze duzo tlumaczyc nowej dziewczynie w pracy) hej justynka_87 :)

swinkowaaa--->>> witam i ja , ale ja już nie śpię i pomału szykuję się do wyjścia do pracy w ogrodzie, wykorzystując dłuższy dzień, a przede wszystkim wczesny poranek, i to że jeszcze wiatr nie wieje, a można powalczyć z grabieniem uwielbianych przeze mnie liści.Skończę kawkę i zjem śniadanko. A dla wszystkich życzę miłego dnia i fajnych , śmiesznych kawałów, bo to dzisiaj PRIMA APRILIS.

jolkaza- smacznego :) u mnie tez co raz cieplej, dzis w dzien bylo 18 stopni, niestety padal deszcz caly dzien karola11 - no witam witam.....gdzie ty bylas jak cie nie bylo, zaraz sie zaczyna , masz racje ...ja zabijam czas ogladajac ja( uwielbiam jej akcent i ogolnie jej make-up http://youtube.com/watch?v=umyjAQJXsuQ