Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek w kwiatki

piersi w ciąży...

Polecane posty

Gość kubek w kwiatki

Hej wszytskim. Dziewczyny jestem w 39. tyg. na piersiach porobiły mi sie kolosalne rozstępy, po prostu cos strasznego... Ale nie o tym... Dodatkowo kolor piersi od brodawke do połowy całej piersi jest taki brązowy , nierównomierny... tak jakby zle rozsmarowany samoopalacz, tak chyba mozna to najtrafniej opisać... Dlaczego tak sie dzieje, tez tak macie?

tak to bywa w ciaży, pod wpływem hormonów nierównomierna pigmentacja... ja też tak miałam, z czasem po porodzie znikło:)

Gość kubek w kwiatki
dzięki wielkie za odpowiedz:) A co z rozstępami? Chyba musze się do nich przyzwyczaić prawda?...

Gość DDDDDDD
kup krem, który rozjaśnia rozstępy, chociaż z czasem i tak jaśnieją i stają się ledwo widoczne ;)

z rozstępami może być trochę gorzej, poprawę przyniosą pewnie kosmetyki, ale czy znikną całkowicie trudno powiedzieć...

ja tez mam straszne rozstępy na piersiach:( i brodawki tak samo przebarwione. najgorsze sa te rozstępy bo nie znikają :(

Gość kubek w kwiatki
no trudno:) to juz wole zeby zjaśniały, bo fioletowe wyglądają koszmarnie i są dość głębokie;/ ludzie...