Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZachódSłońca

nagie panny

Polecane posty

Gość ZachódSłońca
Nie chcę tu jego usprawiedliwiać w żaden sposób. Nie chce teraz rozpetywać wojny z powodu nagości i filmików. Wybadam delikatnie dalsza sytuacje i przeanalizuje ten fakt. A ty nie ogladasz wyuzdanych lasek?? Z tego co wiem to podrywacz z ciebie :P

Gość EEnooo
Bez przesady. z tego co piszesz ma na ciebie chrapke.A, ze sobie poogląda jakies panienki to nie powód do płaczu, a juz napewno nie do rozstania!

oj tam, dziewczyno przesadzasz. ja u mojego faceta kiedyś znalazłam fotki gołych lasek. przypadkowo, bo nie wiem jak można kontrolować się w związku. udawałam że nic nie znalazłam, bo po co mam robić awanturę o taką pierdołę? wiem że ja mu się podobam, a że sobie czasami poogląda jakieś hot laski w necie, to chyba nic nienormalnego :D podobno większość tak robi. ja tego do siebie nie brałam i tobie też radzę przestać się przejmować ;) a w ogóle to nie powinnaś go kontrolować. nie dziwię się że się chłopak wkurzył, też bym była wściekła gdybym się dowiedziała że facet przeglądał sobie historię i czytał stronki na których byłam. a gdzie zaufanie?

Gość ZachódSłońca
Ale ok.Ja powiedziałam juz wczesniej, ze JA NIE CHCĘ GO KONTROLOWAĆ!!!Weszłam w historię, bo szukałąm swoich stron a te erotyczne znalazłam przypadkiem i jakos przykro mi sie zrobiło jak zobaczyłam maxymalnie wyuzdane laski, spytałąm więc czy moja reakcja jest słuszna czy tez pezsadzam? wiem teraz, ze jednak przegięłam tak panicznie reagujac i jest juz ok. nie ma problemu po Waszych wypowiedziach uspokoiłam sie. dzieki :)

Gość dhjwfhfkhkeuf
ja też kiedyś się dowiedziałam...ba nawet więcej powiem...zostawił mi kiedyś swojego laptopa, a tam sporo posegregowanych zdjęć typu: azjatki, gorące,itd filmików tez sporo było...sama wtedy nie wiedziałam,jak to odebrać...???Wściekła byłam, nawet niedobrze mi było z tego powodu. Z racji tej,że byłąm sama to ochłonełam, gdy się spotkaliśmy rozmawialiśmy o tym, teraz też czasem się z tego śmiejemy, no bo co z tego,że coś obejrzy nie widząc mnie przez 3 m-ce!!!! Ba, nawet zrobiłam sobie małą sesję zdjęciową i teraz jak ma ochotę może pooglądać mnie :) i zawsze wspomina te moje pikantne zdjęcia:) Ja też oglądam, ale to nie oznacza, ze nie kocham mojego meżczyzny...poprostu wyobrażam sobie jego w takiej, czy innej sytuacji z filmu :-P

Gość stookrootka
...

Gość RymCymCym
No czego dygasz?? nie ma czego

Gość draco
Moim zdaniem to normalne, żę facet ogląda sobie gołe kobitki, oczywiśscie tak żeby nie drażnic swojej kobiety, to dobre dla zdrowia :))) Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal... Sam też lubię poprzeglądać sobie fotki i co z tego...

Gość ZachódSłońca
Zrozumiałam, ze to nic takiego :)

Gość draco
oczywiście! niech sobię ogląda, to dla jego zdrowia psychicznego dobre, widocznie ma zwiększone potrzeby wzrokowe i potrzebuje tego... co innego gdyby robił to w Twojej obecności to byłoby niełądnie, ale generalnie powienien gamoń umieć zacierać ślady... ;)