Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja dziewczyna ma cellulit

moja dziewczyna ma cellulit i...

Polecane posty

Gość mam takie małe pytanie
ile ona waży? albo jaki nosi rozmiar?

Wiesz co...a mnie się wydaje, że ona ma straszne kompleksy i niskie poczucie własnej wartości...myśli, że już ZAWSZE będzie tak wyglądać, dlatego nie chce jej się nic robić ze sobą...nie widzi w tym sensu i celu...Czuje się dla Ciebie nieatrakcyjna (nie myśl, że Ona nie widzi, że straciłeś pociąg do Niej!), więc się poddała... Ktoś kiedyś mi powiedział: Kobiety, które czują się kochane nie mają cellulitu...Nie bierz tylko tego dosłownie, to przenośnia...W jej jednak przypadku dochodzą jednak kłopoty ze zdrowiem, a to już poważna sprawa...Moja rada: więcej miłości i uczucia oraz WSPÓLNE zmiany w życiu, poczynając od jedzenia i sportu! Kup jej fajny krem, smaruj ja codziennie przed snem mówiąc, jakie ma piękne ciało i jak Cię podnieca...Nawet jak będzie zaprzeczać, GADAJ!

Gość myślisz że jest tak lekko
myślisz, że jest tak lekko pozbyć się cellulitu mam 157 cm wzrostu i waże 52 kg teoretycznie nie mam nadwagi, noszę rozmiar 34/36 w praktyce mam figure typu gruszka:( mam szczupłą górę, ale niestety odkłada mi się tłuszczyk na udach ćwiczę oczywiście,że ćwiczę, ale to wcale nie tak łatwo się pozbyć tego tłuszczyku a już tym bardziej cellulitu nie jem słodyczy, nie piję kawy, nie jadam tłuszczy i generalnie to większosći tego co na cellulit szkodzi ćwiczę smaruję się balsami i mam cellulit może nie jakiś obleśny, ale jest facet tego noe zrozumie bo ma inną budowę i jemu cellulit nie szkodzi;/ moża powiedzieć że mogłabym schudnać, tylko że wtedy to moja górna część ciała wyglądałaby jak u anorektyczki, już mi trochę żebra widać a żebym miała naprawdę szczupłe nogi musiałabym ważyc nie 52 a 42 kg a wtedy o czymś takim jak biust mogłabymw ogóle zapomniec więc uwierz mi wcale nie jest tak łatwo

Gość oł maj płazz
celulit to cos okropnego :/ jezeli jeszcze jest delilkatny to spoko ale taki mega celulit jest odrazajacy... stary mialem podobny problem do ciebie mialem dziewczyna ktora od pasa w gore byla zgrabna i powabna niestety nogi jak parowki sie zrobily no i cellulit :/ stracilem kompletnie zainteresowanie seksem i sie rozstalismy. jeszcze teraz jak sobie przypomne ten widok to mnie skreca blee dziewczyny uprawiajcie sport ruszajcie sie! ja tez mam celulit na tylku troche jak zepne poslady ale jest to celulit minimalny! nie dopusczczajcie do stanu gdy wygladacie jak wielka pomarancza bo nikt was ze skorki nei obierze :(

Gość oł maj płazz
do myślisz że jest tak lekko spokojnie jestli celulit jest niewielki to nic! podoba mi sie Twoja postawa walczysz, jestes aktywna fizycznie - BRAWO! ja tez chdoze na aerobik zeby mi tylek zupelnie nie sflaczal :)

Gość ahahahaha
hmmm ja mam 18 lat i cellulit ;p i jakoś z tym żyję fakt faktem ze ostatnio przytyłam (stres i problemy hormonalne) ale już powoli wracam do swojej wagi. Wiem tylko jedno, ze ten cellulit mimo utraty wagi całkowicie juz nigdy nie zniknie. Jestem zla na siebie, ze się tak zaniedbałam. Ale cóż...czasem za głupotę trzeba zapłacic. A jaki ten cellulit a twoja dziewczyna? Jak stoi to widac? czy tylko jak się zepnie? no i czy są juz nierównosci na posladkach jak stoi? bo ja knie, to wiesz...to to zaden cellulit nie jest...

Gość Orbita
Tez mam lekki cellulit a jestem szczupla i wysoka...Takie zycie i walczylam z tym, nic z tego. Poprostu jede maja wieksze sklonnosci, inne mniejsze. Nie uwierze ze da sie tego pozbyc. Ja rozstalam sie z facetem, ktory mi to wytykal i tyle.

Gość oł maj płazz
dlatego poznawac kobiety najlepiej na plazy wszystko widac i nie ma pozniej neispoadzianki w sypialni ze ona chce cie dosiasc a ty z obrzydzeniem uciekasz do mamy ;)

Gość ahahahaha
bo w ogóle to dupa i cipa są najwazniejsze w związku...

Gość oł maj płazz
no pewnie ze dupa i cipa od rozmow mamy kolegow :)

Gość oł maj płazz
z tym ze cipy sie cellulit nie ima. zagrozona jest jedynie dupa. ale widzisz jednak zwiazek sie nei ogranicza do tych dwoch elementow. sa jeszcze nogi tak podatne na cellulit :/ takie sflaczale parowy z cellulitem to koszmar kazdego wysportowanego faceta. cellulit moze byc tez na nogach jedrnych - wiem, ale wtedy zupelnie inaczej wyglada :) taka mandarynke to moglbym shcrupac i wyssac zniej soki przez cipke

Gość oł maj płazz
aha kobiety jeszvze jeden apel! dbajcie o piersi zebyscie nie mialy rozstepow!

Gość oł maj płazz
i jeszcze jedno czesciej sie myjcie bo jak sobie przypomne moja byla :/ ehh szkoda gadac! znacie taka biala wydzieline z pochwy? bleee

Gość oł maj giad
zgadzam sie z plazem

Gość ciekawski na maksa
a jak wyglada cellulit? bo duzo o tym slysze a nie wiem

Człowieku, opanuj się...to że Twoja ex nie dbała o higienę, nie znaczy, że inne tak robią...a te "białe upławy" to pewnie była infekcja grzybicza :-) Jeśli robiłeś jej kiedyś "orala" to gratuluję :-)

Ciekawski, to jest TAKA STRASZNA PRZYPADŁOŚĆ!!! Normalnie, koszmar z ulicy wiązów!! Jak mężczyzna to widzi, to ucieka gdzie pieprz rośnie!!! Nie wiedziałeś? To poczytaj sobie posty "drogich panów"...żenua...Ps. Nie zliczę ilu mam kolegów "z brzuszkiem piwnym", którzy NIC nie chcą ze sobą robić.

Gość ciekawski na maksa
bo miesien piwny to atrybut a cellulit z tego co wiem to odrazajacy chujbut :)

Gość oł maj giad
no robilem wtedy patelnie z tym bialym czyms i nie bylo to zbyt smaczne :/ aczkolwiek dalo sie zniesc. ja o siebie dbam nawet ananasika caly czas pije zeby bylo przyjemnie pannom lykac i kazda potem chce i sie nie brzydzi! a co ja mialem powiedziec z tamta antyhigienistka? FU jak sie kochalismy w okresie to bylo bialoczerwono patriotycznie :)

Gość oł maj giad
fuck wydalo sie ze ja i oł maj płazz to ta sama osoba :) ALE WTOPA!!!

No, jasne, atrybut :-) Tylko jakos babki nie za bardzo ciągnie do łóżka z takim atrybutem :-) Do siłowni chłopy!! I to mówię ja - wysportowana babka!

Gość oł maj płazz
no laski leca na piwne miesnie tak jak na kazde inne miesnie wiec po co to zrzucac?

oł maj giad ---> mówię Ci, ona miała grzybka! To typowe objawy! hehe! :-) :-)

Gość oł maj płazz
a ja mam bika jak koparka a brzuch jak kombajn ze sie prawie nie mieszcze do samochodu ale mysle ze laski na mnie leca tylko sie wstydza zagadac i to ja musze do nich zagadywac ale je tak oniesmielam ze uciekaja bidulki a chcialyby pewnie zobaczyc to cudo bez koszulki! oot cala prawda!

Gość oł maj płazz
o cholera MMC to dobrze ze mi moj beny nie odpadl od tego grzyba bo to by byla nieodzalowana strata dla damskiej czesci spoleczenstwa kolek rolniczych miast i wsi

Ps. I to nie nic wspólnego z higieną!!! Czasem tak się zdarza u każdej babki, ale wtedy trzeba iść do lekarza. Jak kichasz to idziesz to internisty, nie? No, więc ona nie poszła do lekarza choć powinna i zafundowała Ci pewnie piękny prezent! :-)

Gość oł maj płazz
w takim razie dobrze ze ja puscilem z torbami bo nei lubie zbierac grzybow!!! nawet jak mi sie borowiki trafiaja czuje umiarkowany entuzjazm!

Lecę chłopcy! Siedźcie sobie dalej i skrobcie Wasze "wspaniałe mądrości" :-) :-)

Gość oł maj płazz
MMC poka fotke i daj nr gg :)

Gość MMC na chwile pomaranczka
ok: 0-700-72-772