Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego blablabla

Nie rozumiem jak można być grubym

Polecane posty

Gość nie rozumiem tego blablabla

Nie rozumiem jak można być grubym z własnej woli. Istnieje otyłość, która jest przyczyną jakiejś choroby, ale o tym oczywiście nie mówię. Jeśli ktoś jest otyły od żarcia to niech ruszy dupsko i ćwiczy zeby schudnąć. Ale lepiej sobie ustalać jakieś diety, które i tak nic nie dadzą bo wystąpi efekt jojo.

Gość nie dla każdego to takie hop
siup.... nie każdy ma czas, nie kazdy ma silną wolę.... mieszkałąm kiedyś z dziewczyną, któa strasznie chciała schudnąć..... i ciągle jej nie wychodziło, bo to brak czasu na cwiczenia- przez pracę, a o kłopoty rodzinne- a ona pocieszałą się słodyczami- inaczej wpadała w deprechę.... a to nagły wyjazd, tak, że nie miałą szans kontynuowac diety i tak w kółko.... kiedyś myślałam tak jak autorka, ale zrozumiałam, że nie dla każdego to takie proste.....

Gość PRIMA APRILIS.....hihihi

Gość aunia 223r45
ja tez tego nie kumam za bardzo mam 27 lat mam synka malego rozumiem wszystko ze -- czasami można przesadzić i żreć ile zolądek pomieśći mam takie dni przyznam się ale pozniej mam obrzydzenie do jedzenia i przez kolejne trzy dni nie jem prawie wogóle! ja nie rozumiem ludzi ktorzy słodycze lubią i dzien w dzien pożerają batony lub ciastka ja jakbym zjadla czekolade calą a czasami zjadam to pozniej przez miesiąc nie tknę sie zadnych slodyczy!!dla mnie to juz wtedy to fujjjjjj!

Gość wwwwwwwwwww
najgorsze jest taka systematycznośc w tym co sie je a dokladnie objadaniu sie czekoladkami hamburgerki kebabki itp.czasami mozna odpuscic ale nie codziennie !! jak czytam na forum diety ze nie kobiety odpuscić sobie nie mogą slodyczy to jestem w szoku .

Gość mimi45678iop
eee--bo tak jedzą duzo i dla tego takie tluste małpy chodzą po ulicach!! ale sa brzydule okropne

Gość wiselka 123
no ja ma czasami takie okresy ze przytyje 2,do 3 kilo ale jak tylko sie zwaze to jazda diete robie,ja w czasie ciązy przytylam 20 kg.takie tam mialam smaki na wlasnie slodycze ,urodzilam corke diete cud zstosowalam i waze mniej teraz niz przed ciaza .ale fakt faktem malo co jadlam i tak juz minęlo 8 lat i nic nie przytylam!! najgorsze są czekoladki ciacha ,i lody!!