Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z miesiaczka

mam problem

Polecane posty

Gość z miesiaczka

witam wszystkich. mam taki problem :( zawsze mam cykle ok 27- max 30 dni. w tamtym miesiacu mialam cykl 31 dni i okres trwal tylko 4, do tego byl slaby. przed tamtym okresem mialam kontakt partnera ze sperma ale zmylam od razu. w tym miesiacu nie dostalam jeszcze okresu, liczac ze mam cykl 30 dniowy to spoznia mi sie juz 5 dni :( wczoraj zrobilam test i wyszedl negatywny. no ale okresu nie widac, czasem pobolewanie jajnikow, twarde piersi jak zawsze przed okresem i to wszystko. w tym tygodniu ide do ginekologa i nie wiem co mu powiedziec. czy zeby dal mi cos na regulacje czy w ogole sie nie odzywac? ostatnio przezywam troche stresu i calkiem juz zglupialam...

Gość pomagajcie
no to pewnie stres:)opoznia ale powiedz o wszytskim ginekologowi

Gość z miesiaczka
hmm boje sie caly czas ze moge byc w ciazy ale to chyba juz paranoja, pierwszy raz znajduje sie w takiej sytuacji ze mi sie spoznia, mialam tez tak 2 lata temu ale to byl ewidentnie stres. teraz znowu takie cos. :( chce mi sie ryczec

Gość gosiaczekrrrrr
nie martw sie!!! to stes opoznia!!!!na bank!!!!no moze na 99% wyluzyj sie:)wez goraca dluga kapiel to przuspiesza krwawienie

Gość z cera
no wlasnie wzielam wczoraj taka naprawde goraca ze az cala parowalam, pilam wczesniej troche czerwonego winka i nic. nie wiem dalej co lekarzowi powiedziec