Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strachliwa ofiara losu .

Czy ktoś tak miał i jak sobie poradziliście?

Polecane posty

Witajcie, może ktoś z Was miał podobny problem i doradzi mi, albo opowie, jak sobie dał z tym radę. Otóż mam potworną fobię telefoniczną :D Tak, tak - po prostu boję się telefonować :D Jak mam coś załatwić w urzędzie, to wolę pojechać parę kilometrów i zmarnować pół dnia, niż wykonać króciutki telefonik. Jak mam gdzieś zadzwonić, chociażby umówić się do kosmetyczki, to ogarnia mnie panika. Jak ktoś do mnie dzwoni z numeru zastrzeżonego, albo choćby takiego, którego nie znam - nie odbieram... Dodam, że poza tymi telefonami nie jestem żadną dzikuską, nie jestem nieśmiała, wręcz przeciwnie - pracuję z ludźmi i dobrze sobie radzę, mam znajomych, przyjaciół, dużo imprezuję, nawet uchodzę za duszę towarzystwa, bo w pubie zawsze rozkręcam atmosferę :D Czy ktoś wie, skąd mogła się wziąć ta idiotyczna fobia? Jak sobie z tym poradzić? :(

Hehe :D no jak dzwonią na telefon prywatny, to niech spierdalają :D Gorzej, jak to telefon na służbową komórkę a ja nie odbieram :O

Gość Rypanna
Teraz małe dzieci czują się swobodnie przy telefonie.Myślę,że nie miałaś telefonu w dzieciństwie?Jak mówią:praktyka czyni mistrza.

Gość basiabaisia
ja tez tak mam, nie potrafie zadzwonic albo sie boje jak juz mam gdzies dzwonic cos zalatwic to nie robie tego przy kims, najlepiej pisze sobie na kartce co mam powiedziec bo sie inaczej zaczynam jąkac to jest straszne i nie jest to smieszne

Gość basiabaisia
a powiem ze tez jestem bardzo rozrywkowa itp dogaduje sie z ludzmi super

Gość u mnie dokładnie to samo
co u ciebie basiabaisia

W dzieciństwie nie miałam telefonu, bo wtedy nie było komórek :P Natomiast w domu telefon stacjonarny był, owszem.

Gość Rypanna
Spróbuj wyobrazić sobie,że osoba z którą rozmawiasz jest przemiła,uśmiecha się do Ciebie i Cię lubi.

Gość autorka tematu .... ....... ..
o, to jest świetna rada, bardzo Ci dziękuję!