Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oniesmielona

SMS do bylego....

Polecane posty

Gość oniesmielona

jak napisac smsa do bylego zeby z nim sie spotkac..czy wogole powinnam?. napisalam wczoraj ale nie mial zbytnio czasu wiec nici ze spotkania. to on ze mna zerwal ale ponoc zaluje tego, mam kontakt z jego mlodsza siostra i mi mowila ostatnio ze chodzi jakis nieobecny, zamyslony, /// moze mu i zalezy ale...??? nie chce pisac \" spotakajmy sie jesli masz czas\" boje sie, boje si e tez jego, tego spotkania...co ja mu pwiem??

Gość oniesmielona
myslisz ze by sie sploszyl??? nie wiem juz sama, zagubilamm sie w tym . tak sie cche znow z nim zobaczyc, ale boje sie co mu powiedziec. najlepiej bedzie chyba jak dam sobie spokoj, ale cierpiec bede jeszcze bardziej

Gość ...///...
ja ostatnio też sie zastanawiam czy niespotkać się zbyłym, ale mam teraz obecnego faceta! coraz czesciej o nim mysle........... porazka!!!

Gość prima aprilis pomysli
ze go w konia robisz

Gość oniesmielona
no tylko ze my sie spotykamy czasem, zawsze jest tak ze nie moge bez niego wytzrymac. niby mu zalezy, tez tak odebralam przez jego zachowanie, ... ostatnio sie wkurzylam i zadzwonilam do niego, powiedzialam ze tak nie moze byc, nie sa my razem a zachowujemy sie jakbysmy byli razem, trzeba to zakoncyzc raz na zawsze i spokoj albo dojsc do sensownego czegos ( chodzilo mi zew jak mu zalezy niech powie, bo ) bo moze odwagi nie ma) nie wiem... pomruczal zasmutniaym (chyba) glosem nawet ni e zrozumialam. poiwedzial wtedty ze nie moze ale jutro mi da znac. wiec nastepnegodnia napisal ze przez kilka dni ni ebedzie mial czasu, wiec oki, moim zdaniem moze sie boi tego spotkania?

Gość oniesmielona
ale to nie zart, dla mnie to powazna sprawa