Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to jest prawda

od kafeteri tylko macie bardziej zryte banie...TU SIE PRZEGRYWA ŻYCIE

Polecane posty

Gość tak to jest prawda

Gość Do widzenia wszystkim
raczej NIE;)

Gość tak to jest prawda
prawd prawda

kafeteria otwiera mi oczy na tępotę i prymitywność ludzi :O siedzę tu z 2 lata i czuję, że moje myślenie o ludziach zmieniło się na zdecydowanie gorsze :O albo po prostu kafeteria otwiera oczy :)

Gość im rzadziej jestem na kafe
tym pozytywniej mysle im czesciej - tym wiecej kompleksow, strachow i starych zali sie we mnie odzywa wiec.... jednak im rzadziej tym lepiej ;)

Moje życie było \"przegrane\"na długo za nim odkryłam kafeterię. Teraz przynajmniej wiem, że nie jestem sama:)

Gość ja sie zgadzam
i z jednym i z drugim, niestety :O

Gość moje też było zryte od dawna
pobyt na kafeterii to tylko certyfikat.

Gość To fakttttttt
normalni na pewno nie tracą czasu na siedzenie przed kompem i pisaniu pierdoł. Przecież tu nikt nie jest prawdziwy.To tylko "zabijacz czasu",dla tych, którzy mają go za dużo...

Gość tak to jest prawda
i jak tak siedze i czytam te niektóre denne posty i beznadziejne tematy to aż żal dupe ściska...żenada nie wiedziałem, ze ludzie moga być tak obdarci z moralności i jakichkolwiek zasad... ostatni raz tu jestem, bo tu naprawde przegrywa sie życie, lapie sie kompleksy i sie tylko czlowiek dołuje czytajac te wypociny... te forum dobija i tylko zmanieruje człowieka i jego psyche NAPRAWDE CZYTAJĆ KAFE SIADA PSYCHA

Gość ohohoho
.... zabija duszę...

Ja zawsze myślałam, że jestem popieprzona jak lato z radiem, ale odkąd bywam na kafe zmieniłam zdanie. :D Ja jestem normalna. :p

Gość tak to jest prawda
człowiek po przeczytaniu paru wypowiedzi i paru tematów odchodzi od kompa jak jakiś zbity pies... NIE TĘDY DROGA

ee tam, przewrażliwieni jesteście. Do kafeterii trzeba z dystansem podchodzić. Nie sądziłam, że ktoś poważnie podchodzi do tego, co tu przeczyta.

Ja się zastanawiam, ile tak naprawdę jest tutaj ludzi, którzy faktycznie piszą to co myślą na dany temat. Bo wydaje mi się, że więcej jest takich, którzy piszą tylko po to, aby kogoś obrazić lub się przypodobać... 🖐️

Ludzie tu w ogóle nerwowi są, zero dystansu, a przecież to tylko forum internetowe, nic nadzwyczajnego.:)

No tak. Mnie też wkurza, jak ktoś ma naprawdę poważny problem, a pomarańczki z niego kpią.

Nie ma co się wkurzać, tylko ignorować. Jak tu pierwszy raz zajrzałam to byłam zszokowana chamstwem i ilością wulgaryzmów, teraz mnie już nic nie dziwi. :)

Staram się ignorować, ale czasem jednak dam się sprowokować. ;) Szkoda, że niektórzy ludzie są tacy "mądrzy" tylko na forum gdzie są anonimowi, a w codziennym życiu chowają głowę w piasek.

Gość A jak dokładnie ogolić foczkę
a dlaczego tak myslisz? Inteligentna konwersacja sprzyja erudycji.

pewnie , teraz trzeba usiasc i pobiadolic ile to chamstwa i wogole kila i mogila na forum, a wystarczy podawac na smietnik wulgarne tematy czy tez wypowiedzi , nie trzeba na czarno , mozna na pomaranczowo

Ale nie widzę potrzeby, żeby cokolwiek podawać na śmietnik. To bez sensu jest, bo zaraz wyrosną nowe tematy o podobnej treści:)

no tak , Ty nie widzisz potrzeby , innie nie widza , a glupich tematow od groma a wystarczy :kopiuj i wklej

Gość Mirandola
Tutaj każdy może być kim chce