Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmeliskax

Cześc co u Was?

Polecane posty

Gość Asiuniaaaa
u mnie jest tyle ciekawie ze staram sie uczyc do matury... ale teraz sciagnelam sobie czcionki do worda mam je na pulpicie i nie wiem gdzie je podziac aaaaaaa

A ja dziś jade do Londynu o 23 :) I jakoś mi sie czas dłuzy... smutna taka- a nie masz zadnego znajomego singla?

Gość do ja bym wolala
a gdzie to bylo?? na jakim temacie??

Takiego jednego mam na oku, ale widziałam się z nim raz w życiu. Drugi też jest, ale to już ostateczność, bo go nie lubię za bardzo i nie chcę, żeby on mnie przez przypadek polubił:O

nie lece :P Jade samochodem odebrac mame z lotniska bo ona przylatuje do Angli :) Ja tu mieszkam..tyle ze nie w Londynie.

Gość do ja bym wolala
sciemniasz :P:P nie wiesz , to chociaz nie klam :P:P

Kurde to szkoda że jesteś nieśmiała bo mogłabyś poprostu zadzwonic do tego faceta i co z tego że go raz w zyciu na oczy widzialas :) Ja bym zadzwonila.. Nawet dobrze. Nie narzekam. Jestem tu juz trzy lata..

ItsOnlyMexx_20 -- a cos sie stało czy masz poprostu zły dzień? Ja też tak czasem mam :(

smutna taka- to zadzwon do niej- jeśli to twoja znajoma..Chyba że znasz ją tak samo jak jego..

Aha :o..a nie masz z tym facetem jakis wspólnych znajomych?? może z nimi pogadaj..no nie wiem co ci poradzic :(..Pisałaś wcześniej o tamtym którego za bardzo nie lubisz - jeśli za nim nie przepadasz to nie idź z nim bo może ci On zepsuć zabawe :o

No to cześć. Przypiekę sobie kiełbaskę na patelni i zjem - tyle mam z tego życia, co sobie zjem:o Dobrze, że skłonności do tycia nie mam:)

Nie mamy wspólnych znajomych niestety:( Tamten nie jest taki zły, tylko coś mi w nim nie pasuje:o Pewnie nie będę miała innego wyjścia, już jedna osoba mi odmówiła. Nie mam więcej alternatyw:o Idę do tej kiełbasy.🖐️

amelixas--> w sumie to i sie stalo i nie stało ,sama juz nie wiem...Poprostu kiedys schudlam i 3malam do tej pory wage a dzis jak stanelam to sie okazalo ze 4 kg spuchlam ,zreszta widac to,tak sie wkurzylam ze masakra,ostatnio zaniedbalam bieganie a i zdazylo sie kolacje zjesc...ech...a tu wiosna idzie myslalam ze w spodnie sie zmieszcze ktore kupilam 2 miesiace temu i byly dobre a tu niespodzianka chuja sie mieszcze...jaki dol :(:(:(:(:( wiem ze wydaje sie to glupi powod do dolowania sie ale dla mnie jest bardzo duzy...:( Niewspomne juz ze ostatnio nic mi sie nie udaje,chce gdzies isc do pracy ale watpie czy mnie przyjma a przez to ze w ankiecie napisalam prawde teraz sklamalabym :(