Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę pracować

Mąż zarabia 3000 tyś złotych nie chce ,żebyb pracowa

Polecane posty

Gość Chcę pracować

A ,ja chcę pracować duszę się w domu a jednocześnie nie potrafię nic znaleźć . czuję ,że pomału umieram są dni ,że nie potrafię wstać z łóżka.

Gość Amichasia
a dlaczego masz nie pracowac? 3000 to duzo i mało, jak policzy sie wydatki to tak w sam raz.

Gość a co to jest
pryszcz w dziesiejszych czasach

Gość Chcę pracować
Ja cały czas miałam firmę mam tylko ,że teraz ledwie zarabiam n opłaty .Pracuje w domu i mam marny zysk. 3000 tys tj. mało pieniędzy mamy kredyt ,opłaty stale. na życie zostaje 1000 tyś

Gość Chcę pracować
To już nawet nie chodzi pieniądze ,ale ja umieram w domu .Cały czas tylko służe mężowi i córce .

Gość szewczyk burczymucha
trzy miliony na miesiac?! Malo?

Gość hgfde
zalezy ile corka ma lat

Gość ja cię rozumiem
tyle, że ja pracowałam dotychczas dla brata męza..... włąsna działalnosc w domu, na zasadzie podwykonawstwa..... i kurna mam dosc..... maz dobrze zarabia ja też nie źle, ale mam dosyc siedzenia w domu, kontaktu tylko z rodzina.....maz tego nie rozumie, jakby się bał...wiem, że jemu wygodnie, bo ma ugotowana, posprzatane i ja jestem zawsze pod reką jak cos trzeba załatwić...... ale ja chce do ludzi, chce sie rozwijać.....on się krzywi jak dostaje propozycje, odradza jak chce iśc na rozmowę kwalifikacyjną..... eh jak do niego podejść?

Gość hgfde
chcialbym zone ktora zarabia pare tysiecy , a ja siedze w domu i sprzatam, gotuje

Gość ja cię rozumiem
problem w tym że ja pracuje zawodowo ale w domu :(

Gość Chcę pracować
Żeby była jasność 3 000 (trzy tysiące złotych ) Ja zarabiam w domu od 1000 -3000 Ale umieram nie rozwijam się czasami chodzę cały czas w dresie nie maluję się ,bo po co . Teraz już nawet nie sprzatam tylko ugotuję obiad .

Gość ale masz problem naprawdee
masz kase, nie rozumiem ..nudzisz sie..potrzebujesz rozrywki czy kasy? Masz jakies hobby?? Zajmij sie czyms. Moze wolontariat? jakas pomoc charytatywna.

Gość Gdybym ja miał żonę co by tyle
zarabiała i nie chciała, żebym ja pracował - to bym się cieszył. Tylko, że nie mam ani pracy, ani nawet dziewczyny.

Gość Chcę pracować
Potrzebuje pracy z ludźmi stałego etatu. A wolontariat myślisz ,że tak łatwo coś znaleźć w temacie wolontariatu??

Gość Rypanna
Nie rozumiem czego oczekujesz od forumowiczów.Złóż papiery gdzie się da,zgodnie ze swoim wykształceniem czy zainteresowaniami.Ktoś napewno się odezwie.Nie podoba mi się to zasłanianie mężem,że to Jego wina,że On nie chce...

Gość Chcę pracować
Nie potrafię znaleźć pracy wysyłam cv mąż ciągle mnie przytłacza podcina skrzydła, Może ktoś z Formowiczów ma cv jakieś ,które pozwoli mi znaleźć pracę .\ ? Jakoś się odnaleźć w tej całej sytuacji pracuję w domu już 12 lat to nie jest tak prosta sprawa.

Gość zdradza cię i ma dziecko z obc
zdradza cię i ma dziecko z obcą kobietą na 100% :classic_cool:

Gość Chcę pracować
ach przestań nie ma dziecka ani kobiety :)Chyba na rękę byłoby mu jakbym pracowała w takiej sytuacji .

Gość założycielko
ale pierdolisz ... nie chce sie tego komentować

Gość Chcę pracować
on mówi że jestem za głupia na sprzątaczke i jedyne co mogłabym robić to być katachetką, a katachetki podobno mało zarabiajom i dlatego nei chce bym pracowała :(

Gość dajcie luzzzz
3000 tys na 3 osoby to malo.

Gość holajza
3000 ? i to wystarcza? nie wyobrażam sobie. inna sprawa że ja pracuje od zawsze i nie opierdzielam sie w domu jak niektóre

Gość Chcę pracować
Ja nie mówię ,że 3 tyś to mało !!!! Ale, chcę pracować z ludźmi rozwijać się .

Gość onananaaaa
Jak masz możliwosć to pracuj.

Gość Rypanna
Dobrze,że obudziłaś się po dwunastu latach.Nie pisałaś nic o wykształceniu.

Gość Chcę pracować
Zawód wyuczony stylista fryzur -Nie chcę pracować w tym zawodzie nie lubię (pracowałam 5 lat ) Wykształcenie średnie ogólne z przygotowaniem (kursy wykwalifikowanych sekretarek ). Obecna praca współpracuje w redakcjami redaguję ogłoszenia prasowe.

Gość OJEJJJ-ku
Ja chce taka prace. W wydawnictwie. W prasie.Moglabym przygotowywac graficznie reklamy czy tekst. Umiem to robic a wolalabym w domu przez internet( kiedys pracowalam ale musialam dojezdzac ,rano wstawac..)Pozatym nie mieszkam w Polsce.. Poradz mi jak sobie cos takiego zalatwic,please.

Gość Chcę pracować
Wiesz ja mam dzial.gosp. Nie wiem jak może przejdź się po redakcjach gazet zaproponuj współpracę .Umów się na prowizje może coś z tego będzie.