Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawatego

orgazm??????

Polecane posty

Gość ciekawatego

jak sie kocham ze swoim facetem to w pewnym momencie czuje tak jakby mi sie strasznie chcialo siku ale nie moge, do tego przechodza mnie maksymalne dreszcze....czy to jest ten orgazm? czy to dopiero jakies poczatki czegos wiekszego....bo ja juz nie wiem, zaczynam sie martwic ze cos ze mna nie tak, bo po prostu nie umiem dojsc...

Gość ciekawatego
nikt nic nie napisze?

Gość dfghjk
mam trochę podobnie, bardzo dawno już nie miałam orgazmu...

Gość seksuolog
no nie umiesz, nie umiesz dość..

Gość ciekawatego
no to jak sie tego nauczyc....dodam ze dopiero zaczynam w tych sprawach, pewnie ma to jakies znaczenie

Gość seksuolog
ile masz lat?

Gość dfghjk
no właśnie jak się tego nauczyć? w pozycji klasycznej prawie go nie czuje, troche lepiej jest od tylu i chyba najlepiej jak ja jestem na gorze....

Gość ciekawatego
wieku nie podam bo wiem jak to sie konczy "za mloda jestes, ku*wisz sie" na tego typu forum... w kazdym razie rzeczywiscie lepiej jest od tylu... a "spuscic" sie nie moge po prostu...

Gość ciekawatego
moze Ciebie to smieszy ale dla mnie akurat jest to problem wiec jak masz resztki godnosci to daruj sobie te zarty...

Gość dfghjk
a jak długo uprawiasz seks?

Gość xxxaaa
krotko ile masz latek ?? top wazne i spokojnie nikt ciebie tu nie zbluzga druga sprawa dlaczego tylko od tyłu czujeesz , to by świadczyło ze masz szerpka pochwę jeśli tylko w tej posie czujesz. Strasznie dziwne...

Gość ciekawatego
czuje w kazdej ale od tylu najbardziej po prostu...i jeszcze z boku jest tez ok. mam 17 lat, zaczelam niedawno, moze od miesiaca

Gość ciekawatego
po raz pierwszy zrobiłam to z pijanym kolegą ojca, a teraz odbywam regularne stosunki z panem Edkiem z pobliskiej kotłowni - i to własnie z nim nie mogę dojść? Może mam przestać dawać mu kakao i spróbować w cipkę? Tylko że wtedy stracę dziewictwo, a chciałam je zahować aż do ślubu :(

Gość ciekawatego
dzieki podszywaczu, uroczo naprawde uroczo.

Gość ciekawatego
umiem puszczać bańki nosem :)

Gość xxxaaa
wiesz nie zbluzgam ciebie ale powiem ci ze męszczyzni w tych sprawach traktuja nas troche jak istoty wyższe prawie jak boginie. Jestesmy dla nich zbyt czyste , piekne , szlachetne by tracic dziewictwo nie z osoba na całe życie. Oni siebie postrzegaja jako tych gorszych w tych sprawach i dlatego az tak mocmno nie dbaja o dziewictwo ale kobiety sa dla nich istotami wyzszymi i dlatego do tego przywiazuja taka wagę. Kiedy sie przekonuja ze dziewczyna utraciła wianek jest im ogolnie przykro i sa zli ze ta wybrana nie jest czysta i tak naprawde jest dla nich czasami dziwka.

Gość kaśka24
czegos nie rozumie jak to najbardziej czujesz od tyłu i z boku. ok wiem ze najgłebiej wchodzi od tyłu ale powiedz mi masz 17 lat i nie czuyjesz ze od tylca poprostu jest za głeboko bo wiele kobiet tak twierdzi i to bardziej starszych i doświadczonycgh. Tez mi sie wydaje ze masz szeroka pochwe bo normalnie to bardzo wyraznie powinnas czuc w kazdych innych pozach a czsami to nawet boli. A 17latki to szczegolnie sa cisne wiec cos nie tak , mysle ze to dlatego ze jestes troche szersza niz inne kobiety i dlatego masz problem z dojściem skoro tylko od tylca najlepiej czujesz

Gość ciekawatego
ale nie rozumiem co chcesz przez to powiedziec.... tu chodzi o orgazm a nie o to jak faceci traktuja kobiety....tym bardziej ze moj facet traktuje mnie dobrze, wczesniej nie mial innej partnerki... a ja nie jestem osoba z rodzaju ze wlaze do lozka kazdemu po drugim spotkaniu...

Gość faktycznieee
w tym moze byc problem

Gość ciekawatego
do kaska24: za kazdym razem na poczatku bardzo mnie boli, przyjemnosc moge odczuc przy kazdej pozycji ale ta najwieksza od tylu. za kazdym razem jest coraz lepiej bo mam wrazenie ze dochodze, tyle ze nie moge sie doczekac tego momentu kulminacyjnego...byc moze przyjdzie to z czasem

Gość isska25
jestes niestety szersza i to z twoich opisów mozna wywnioskowac a kwestia orgazmu prosta poniewaz jestes szersza niz wiekszosc kobiet masz problemy z wystarczajacym pobudzeniem punktu G. To wszytsko

Gość ciekawatego
jakoś wątpie w teorie ze jestem szersza...bo nawet przy wkladaniu tampona odczowam bol wiec jak to mozliwe...

Gość kaśka24
przeciez to co mówisz samo sobie zaprzecza. Mowisz ze ze każdym, razem ciebie boli a mimo to wybierasz pozycje najbardziej głeboka bo ta ci daje najwieksza przyjemność.

Gość ciekawatego
boli mnie w momencie pierwszego "wejscia". pozniej jest juz dobrze i bolu nie odczowam

Gość alekkk
witam, niestety dla ciebie 17lat to nie jest najlepszy wiek jeśli chodzi orgazmy ! Uwierz mi na slowo, cięzko jest. Ale im bardziej starsza sie staniesz i bardziej kobieca tym mocniejsze orgazmy bedziesz miec i częstsze. cierpliwości :) powiem ci ze juz od 18-19lat bedzie super ale najlepsze orgazmy zaczniesz mięc od 30 lat i najmocnijsze dodatkowo wiec wszystko przed tobą :)

Gość dziwne28
ja od tylu nigdy nie doszlam, mam 28 lat, najlepsza pozycja jak jestem na gorze, urodzilam juz dwoje dzieci a od tylu mnie zawsze boli i nie moge sie skoncentrowac, zawsze jak jestem na gorze satysfakcja murowana

Gość zusssa
pozatym to na misjonarską jest super bo tez moze byc głęboka a pozatym mozna sieprzytulać i czuc bliskośc a tak od tylca to praktycznie nie czuc zadnej więzi ani wizualnie ani wogole. Moze to tylko ja tak mam...

Gość sprobuj innej
pozy to moze wtedy łatwiej dostaneszz sprobuj misjonarska

Gość sprobuj innej
pozy to moze wtedy łatwiej dostaneszz sprobuj misjonarska

Gość miłośnik orala pijany nieco
A czego tu się uczyć? Trzeba to robić i cieszyć się tym. Naprawdę nie rozumiem tego, że niektórzy we wszystkim potrafią znaleźć problem i komplikować sobie życie. Seks to radocha jakich mało na świecie, z orgazmem czy bez, a jakie to ma znaczenie...