Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hijeronimka

Inneov cellulite

Polecane posty

Gość hijeronimka

stosował ktoś Inneov cellulite w saszetkach? I jakie efekty? pomógł wam się pozbyć pomarańczowej skórki?

Gość badzialonka
ja piłam ten Inneov truskawkowy i przyznam, że naprawdę mi pomógł. I smak miał też ok. Dodatkowo wtedy robiłam co wieczór masaże antycellulitowe, więc efekty były widoczne. Teraz po ciąży znowu mam trochę pomarańczowej skórki, ale tym razem chyba się skuszę na ten Inneov w tabletkach.

Gość modliszkaliszka
zastanawiam sie nad zakupem Innoev ale w tabletkach.Nie miałyscie po nim jakis skutków ubocznych ? na gazecie dziewczyny pisza pozytywnie o nim wiec postanowiłam tez spróbowac.

Gość długopiska21
mi się nic po Inneovie nie działo - a on sam działał bardzo fajnie - chyba najszybciej ze znanych mi preparatów tego typu.

Gość herbaciarniaa
ja mam szczęście, bo jakoś nie mam większych problemów z cellulitem, ale za to moja siostra miała straszne - już chyba wszystko wypróbowała, ale najskuteczniejszy okazał się faktycznie ten Inneov z Loreala.

Gość nikola lenska
Inneov polecam,poniewaz sama testowałam ten srodek na sobie.Juz po pierwszym opakowaniu widziałam efekty w postaci gładszej i bardziej ujedrnionej skóry.Polecam

Gość malina123
a jak długo utrzymuje się efekt działania? zastanawiam się, czy efekty nie znikną zaraz po zakończeniu kuracji:|

Gość nikola lenska
ja jestem 2 miesiace po zastosowaniu Inneov cellulite i nie widze zeby mi cos wracało.Ale moze to tez westia tego ze postanowiłam sporo sie ruszac....Jednak co Inneov zrobił dobrego to zrobił ;-)

Gość edytkaB
u mnie też się efekty kuracji inneovem utrzymują, ale tak jak przedmówczyni więcej sie ruszam i zdrowiej się odżywiam:)

Gość gonia20
a ja się sporo dobrego o inneovie naczytałam i piję te saszetki od piątku - no i mam nadzieję zobaczyć juz niedługo spektakularne efekty!

Gość sandeka...
Musze przyznać, że już próbwałam różnych sposobów na cellulit, ale inneov w saszetkach naprawdę działa. W tym momencie jestem w połowie trzeciego opakowania i nawet nie żal wdawać mi tyle pieniędzy, bo wiem że to pomaga. Nogi są jakieś ładniejsze, cellulit powoli przestaje być widoczny i ogólnie czuję, że całe ciało smukleje. Jestem bardzo zadowolona:)

Gość velemis
Ciekawe, chyba tez sobie zakupie bo mam poczatki cellulitu

Gość jasiapop
Ja stosuje Inneov od paru tygodniu (3 opakowanie koncze). Kupilam tabletki. Sa bardzo wygodne w dawkowaniu (2tabletki 2 razy dziennie). Efekty sa i to zaskakujace. Skora napieta, elastyczna i mila w dotyku. Widoczny efekt sciagniecia skory. Cellulit mocno zredukowany. Ubylo mi 3 kg ale na to pewnie miala wplyw przede wszystkim zmiana diety i lekkie cwiczenia. Nie zal mi wydanej forsy. Cena wysoka ale mysle, ze warto. Skoncze jeszcze 4-te opakowanie i zobacze jak dlugo sie utrzyma efekt. polecam i zadnych skutkow ubocznych nie zaobserwowalam.

Gość Ilailka
a czy pomaga wam cos na brzuch? Chudnie sie po tym? I w jakiej jest cenie?

Gość Madżka
Witam, ja już od tygodnia pija ineov truskawkowy, i powiem że naprawde skóra jest bardziej napięta i celulit przy tym mniej widoczny, do tego ćwicze 10 min dziennie trzy ćwiczenia - przysiady, wypady i unoszenie nogi do tyłu + smaruje się vichy lipometric, niestety wybrobowałam vichy celu metric i powiem że jest mocno przereklamowany

Gość Cellulit23
no ciekawa jestem, ja pije od dwoch tygodni. Trzymama mocna diete i chodze codziennie na cwiczenia.Skor tak wszystkie chwalicie obadamy, choc wydaje mi sie,ze cellulit mam po antykoncepcji i tu kolo sie zamyka. moze mi zniknie i Innevou wygra

Gość saszetki
Pije od dwoch tygodni i polecam - działa!!!! Mialam widoczny cellulit na nogach,cwicze pije te saszetki i skora stala sie gladsza, nogi szczuplejsze i cellulit znika. Dodam,ze od roku walcze z tym i w koncu widze efekty!

Hej mam pytanie ,poniewaz ostatnio kupilam duopack a w srodku znalazlam karte stałęgo klienta,gdzie trzeba wyslac 4 kody kreskowe z produktów inneov i PODOBNO wysyłaja nastepna serie kuracji w nagrode.Czy ktos to dostał? W sensie to działa? Bo znajac zycie to moze okazac sie picem na wode ale fajnie by bylo dostac nastepne opakowania za friko :) dzieki za odp z góry!

Gość Karinka.
Ja biorę Inneov ale w tabletkach i mi pomaga. Kupiłam trochę przypadkiem po namowie farmaceutki i nie żałuję. Jeśli szukacie produktów tej firmy w dobrych cenach to dla dziewczyn z Łodzi polecam wizytę w CH Manufaktura - tam jest sklepik z kosmetykami i apteka marki Juventa - robią tam też darmowe badania skóry i drobne zabiegi kosmetyczne, warto wpaść ;-)))

Gość delikatna83
ja jestem już w połowie 6 opakowania i widze efekty rewelacyjne, pupa mniejsza, uda szczuplejsze i cellulitu praktycznie brak!!! Efektów ubocznych nie mam. Pierwszą paczke miałam w saszetkach ale ten smak mi nie podpasował i następne kupowałam juz tabletki. Na początku "kuracji" tak jak wszystkie tutaj panie ćwiczyłam, trzymałam dietę itp. w końcu mi się to znudziło i miałam duzo wymówek żeby tylko nie ćwiczyć ( i tak jest do dziś :o) ale cellulit i tak znikał... i zniknął. Teraz jak staję przed lustrem i patrzę na moją pupę i uda, to się nie mogę doczekać kiedy ubiorę strój kąpielowy, a jeszcze w zeszłym roku to było największym moim koszmarem :o) Także gorąco polecam!!!

Gość litonka87
To dobrze ze na Was działa,bo na mnie niestety nie chciało.Moja Pani doktor powiedziała ze pewnie dlatego ze moaj tkanka tłuszczowa była zbyt duza.I tak u mnie dopiero skutecznie zadziałał zabieg stretchcare.Daje on bardzo silnie działanie napinające nawet w przybadku bardzo zwiotczałej skóry.Napina on włókna kolagenowejak żaden inny.

Gość cos za cos
Dziewczyny, poczytalam wasze opinie o inneov i poszlam kupic. Mam nadzieje ze efekt bedzie bo troche kaski poszlo. No ale nie ma takich pieniedzy ktorych kobieta nie wyda by byc piekna. Mam tylko pyt czy to sie bierze dwie tabletki za kazym razem czy po jednej? Dwie na dobe czy cztery?

bierze sie po 2 tabletki 2 razy dziennie, ale to juz pewnie wiesz, bo od jakiegos czasu bierzesz:) ja jestem po dwoch opakowaniach, czyli 60szt. i nie ma zadnych rezultatow. nic...poprpstu nic. dodatkowo chodze na fitness 4 razy w tygodniu od 1,5 miesiaca i nie schudlam ani grama. cellulit jaki byl, taki pozostał. Czy Ty zauwazylas jakies rezultaty?

Gość ja johanka
Ja chyba jednak bardziej skłonna byłabym iśc w stronę zabiegu mezoterapii przedstawionego przez litonkę.Jednak wole to po czym jest efekt a nie faszerować sie chemią i jeszcze nie wiadomo czy pomoże.