Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość body count in the house

TOTAL HISTERIAAAA!!!!!!

Polecane posty

Wczoraj wracalam z facetem z urodzin znajomego w knajpie. Wypilam ze 3 lampki wina /lekkie, lancers portoghese/ i 2 red bull+vodka. No i jadac samochodem cos mnie nagle tak wk... i wyprowadzilo z rownowagi, ze wpadlam w taka histerie ze dzis, kiedy o tym mysle nie moge tego pojac. On gadal cos o ludziach z imprezy w stylu: ja nikomu nie ufam, ufam tylko sobie i tym podobne brednie. Cos mu odpowiadalam z ironia o tym, aby sie przynajmniej jakiejs fobii spolecznej nie nabawil itp. a on nadal swoje. l tak raptem nie wiem co mnie ponioslo. Faktem jest ze w trakcie jazdy szarpnelam nim kilkakrotnie i drapnelam w policzek. Na co on odpowiedzial mi prawym sierpowym :-0 Po krotkim szoku, kiedy zdalam sobie sprawe co zrobil wydarlam przerazliwie sie na glos kilkakrotnie, tak histerycznie. Nie widzac jego reakcji znow nim mocno szarpnelam, a on tym samym sierpowym powtorzyl lecz tym razem polala mi sie krew z nosa. Dzis nie chce go znac i jestem w szoku chociaz daje slowo,ze nie moge rozpoznac siebie w tej akcji. Odtwarzam sobie film i nie moge uwierzyc co we mnie wstapilo. On z kolei plakal do tel. mojego przyjaciela,bo ja mu nie odpowiadam i prosi, przeprasza, ze zareagowal wk...iony instynktownie i bal sie, ze mozemy miec wypadek przez te szarpanine. Niezla shiz, co? What can l do, people...? :-0

Wiesz co na Twoim miejscu byloby mi po prostu wstyd. Nie wiem co robic w takiej sytuacji, ale winni jestescie obydwoje. Obrazasz sie na niego a sama tak samo postapilas. Powinnas go zrozumiec bo jestes w takim samym polozeniu jak on. Obydwoje jestescie udani, zeby tak sie lac po alkoholu...

kurcze, powiedzcie mi cos, bo sie zdoluje........

To nie jestes jeszcze zdolowana? Ile masz lat dziecino? Twoje zachowanie po prostu kobiecie z klasa nie przystoi.

Az sie usmiechnelam sardynko czytajac twoje okreslenie "takie zachowanie kobiecie z klasa nie przystoi". Sympatycznie to zabrzmialo. A i masz racje: nie przystoi. A zeby bylo bardziej shock, to skonczylam 30 lat, on tez :-0 No i sek w tym, ze nie wiem jak zakwalifikowac przypadek i co z tym fantem zrobic :-0

raczej niezle pojebani. ty mu zrobilas jazde, nie daj boze byscie zgineli. koles nie wiedzial co sie dzieje wiec cie uderzyl byc moze z nadzieja ze sie otrzasniesz z tej histerii. a tu masz jeszcze focha. mogl walnac z liscia, wtedy pewnie nie mialabys takiego focha, ale musisz zrozumiec ze on musial byc tez w niezlym szoku ze mu panna szaleje i jeszcze go szarpie. moze myslal ze chcialas zebyscie zgineli ? nie pij wiecej. bo niezle masz jazdy :D

Jak najbardziej zapraszam wszystkich do wtracania sie w tym temacie! czuje sie little confused :-0 powinnam zapomniec o tym fakcie i wybaczyc mu? nie wiem tez co mam myslec o sobie, nie wiem co mi odbilo, tak jakbym nie byla soba w tym momencie. czy to znaczy ze mam problem z kontrola agresji? to koszmar,nie chce takich sytuacji. jestesmy razem 2 lata i jeszcze nigdy nam sie nie przydarzylo nic takiego :-(

Zartujesz? a co tu do sciemniania??? :-0 jesli mialaby to byc prowokacja to uzylabym fantazji, zapewniam cie. opisalam zwykla sytuacje jaka mi sie przydarzyla wczoraj i wrazenia po. co niby mialabym miec po takiej prowokacji???

Zartujesz? a co tu do sciemniania??? :-0 jesli mialaby to byc prowokacja to uzylabym fantazji, zapewniam cie. opisalam zwykla sytuacje jaka mi sie przydarzyla wczoraj i wrazenia po. co niby mialabym miec po takiej prowokacji???

Gość trąba z ciebie
dostałaś w ryj, bo próbowałas was zabić szarpiąc kierowcę ciesz się, że żyjesz idiotko! przez twoją chorobę psychiczną mogliście zginąć! a jak się nie potrafi pić alkoholu to się nie pije!

Gość to wreszcie
jak to jest..prowokacja ,czy nie?

Prowokacja moi drodzy. Szkoda słów. Do autorki: zajmij się pracą albo domem i nie pieprz pisząc głupoty ! Próżność i nadmiar czasu tobą rządzi a to jest najgorsze. Zajmij się czymś.

cytuję: 22:15 body count in the house Zartujesz? a co tu do sciemniania??? jesli mialaby to byc prowokacja to uzylabym fantazji, zapewniam cie. opisalam zwykla sytuacje jaka mi sie przydarzyla wczoraj i wrazenia po. co niby mialabym miec po takiej prowokacji??? \"zwykłą sytuację\"... NO JASNE :D Przecież każdy codziennie szarpie swego lubego podczas jazdy powrotnej do domku z imprezy :classic_cool:

Gość to wreszcie
najlepsze są te angielskie wstawki

Gość to wreszcie
czuje sie little confused What can l do, people...? body count in the house

to wreszcie --- rowniez mnie to rozwalilo, a najbardziej " czuje sie little confused " .... zal dupe sciska.

Gość to wreszcie
hahahaha....a jaka pamięć: "Wypilam ze 3 lampki wina /lekkie, lancers portoghese/ i 2 red bull+vodka."

Gość to wreszcie
ten fragment to niczym scena z "O7 zgłoś się"-chyba dobrze pamiętam tytuł..hehehe "Faktem jest ze w trakcie jazdy szarpnelam nim kilkakrotnie i drapnelam w policzek. Na co on odpowiedzial mi prawym sierpowym Po krotkim szoku, kiedy zdalam sobie sprawe co zrobil wydarlam przerazliwie sie na glos kilkakrotnie, tak histerycznie. Nie widzac jego reakcji znow nim mocno szarpnelam, a on tym samym sierpowym powtorzyl lecz tym razem polala mi sie krew z nosa."

Gość to wreszcie
rasowa prowokacja

Gość nie nie nie nie
co za skurwiel no, facet nie powinien nigdy ale to nigdy podnieść ręki na kobietę, są inne metody uspokojenia itd.wg mnie a wy jeszcze go tłumaczycie a ten zjeb jej tak mocno przyłożył że aż jej krew z nosa poszła to chyba mała przesada??:o... a to, że masz być może problem z gniewem, zwłaszcza moze uwydatniający się pod wpływem alkoholu, to już całkiem inny temat, nie miał prawa cię uderzyć, szarpnęłaś go ale mógł jakoś inaczej zareagować NIE TAK!!

Gość to wreszcie
gdyby to nie była prowokacja,podeszłabym do sprawy na serio

Gość Provocateur
ale sobie jedziecie jakby nie mozna bylo wstawek z angielskiego wstawic.no i co w tym takiego?mnie tez pierwsze slowo jakie przychodzi mi na mysl na okreslenie tego stanu to slowo confused. i przy okazji jak to jest po polsku?.