Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość body count in the house

TOTAL HISTERIAAAA!!!!!!

Polecane posty

Gość nie nie nie nie
zmieszany, zagubiony

Gość to wreszcie
ale my żartujemy...no chyba ,że autorka topiku się znów pojawi..

Gość to wreszcie
to podejdz! prowokacja czy nie, twoja wypowiedz nie przyczyni sie do konca swiata, a byc moze ozywi dyskusje

Gość to wreszcie
hehehe...to ja idę spać a ty ożyw topik....

Ale wy wszyscy jestescie chorzy w temacie "prowokacja". A tak po prostu bez zadnych lekow i obaw mozna cos skomentowac? A jesli i nawet prowokacja, to juz nie daj boze powiedziec co sie mysli??? Powtarzam: jesli chcialabym uzyc prowokacji wymyslilabym montypythonowska historyjke z suspensem! Opisalam realna sytuacje i tyle! Tymczasem publika licytuje sie jalowo czy chodzi o prowokacje lub nie! Rece opadaja! :-0

Gość to wreszcie
oh mamy już2 kwietnia,czyli ewentualnie mogę wyrazić swoją opinię...będzie krótka-facet podnoszący rekę na kobietę to brutal..ale w tym ,szczególnym,przypadku chodziło o ratowanie się przed wypadkiem....czyli uderzył Cię w obronie własnej...lub więcej-w obronie was dwojga....bohatersko ocalił wam życie....

Gość to wreszcie
a serio-histeria w trakcie jazdy samochodem to prowokowanie losu...a Twój facet też był po jakichś trunkach?...jeśli tak,to macie szczęście,że policja się nie napatoczyła....

Gość to wreszcie
pozdrawiam Was i idę lulu..dobranoc

to wreszcie.. dziekuje bardzo serio za opinie.. weryfikuje mi co nieco moje.....ha..ha..! confused thinks ;-) dobranoc

Gość
Szczerze? Należało ci się. Wyciągasz łapy i dziwisz się, że obrywasz... Epitet pominę.

Gość asdfds
nie pierdXXX suXX... pojebalo cie wkretow dostajesz i jescze w samochodzie i szarpiesz keirowce... powinnien cie ostro walnac po tym durnym ryju za to ze wprowadzasz zagroenie dla sibei jesgo i innych uczestnikow ruch drogowego..... a dyskujse o tym ze cie urazil to se wsadz bo naprawde jestes psychoooooooooool na maxa

Gość hfgtfhgt
jasne, Ty masz prawo go bić a on ma potulnie znosić ciosy, zadrapania czy co tam i jeszcze może przeprosić? daj spokoj, facet to nie lalka do bicia, gdybym ja uderzyła albo jakkolwiek użyła przemocy wobec mojego faceta to nie miałabym za złe, że by się odwdzięczył tym samym co więcej!! gdyby mi nie oddał i się nie bronił to chyba bym go uznała za idiote

Gość hfgtfhgt
a poza tym 3 wina i dwie wodki z red bullem? :|o dzizys

Gość 3 lampki wina
bylo napisane, a nie trzy butelki wina, ej dżizys....